Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Justyna Świetlicka, dietetyczka, trenerka personalna i twórczyni internetowa, która swoją wiedzą i doświadczeniem dzieli się na blogu, w podcastach Owsiana, na naszym blogu pisze - dlaczego warto jeść w pracy.
Nowy benefit w firmie to zwykle profity dla pracowników, a dla działów HR - dodatkowa praca związana z zarządzaniem i rozliczaniem świadczenia. Jak połączyć bonus z niskim nakładem sił na działania administracyjne? Wdrożyć SmartLunch.
Tłuszcze trans, których jest pełno w żywności przetworzonej są śmiertelnie szkodliwe, m.in. są rakotwórcze. Lepiej takich dań nie kupować w ogóle, korzystniej i zdrowiej będzie samemu przygotować posiłek lub zamówić świeży lunch.
Wśród klientów SmartLunch bardzo dużą popularnością cieszą się posiłki wegetariańskie lub mięsne z dodatkiem warzyw. Słusznym wyborem jest włączanie dużej porcji warzyw do codziennej diety ze względu na ich moc zdrowotną i wręcz leczniczy charakter.
Ludzie jedzą za dużo żywności wysokoprzetworzonej, która rujnuje ich zdrowie i prowadzi do rozwoju chorób cywilizacyjnych. Możemy zadbać o siebie, przygotowując posiłki w domu lub zamawiając najwyższej jakości catering.