Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Odpoczynek czy praca? Sprawdź, dlaczego służbowy telefon na plaży może zrujnować Twój relaks!
Zespół SmartLunch

Odpoczynek czy praca? Sprawdź, dlaczego służbowy telefon na plaży może zrujnować Twój relaks!

W erze ciągłej dostępności wszechobecnej technologii, urlop przestał być czasem pełnego oderwania się od pracy.

AI: Twój nowy szef czy współpracownik? Jak sztuczna inteligencja zmienia rynek pracy
Zespół SmartLunch

AI: Twój nowy szef czy współpracownik? Jak sztuczna inteligencja zmienia rynek pracy

AI, czyli sztuczna inteligencja wygeneruje więcej miejsc pracy niż ich zlikwiduje – takie są prognozy.

Jak posiłki integrują zespół i wzmacniają kulturę pracy?

Jak posiłki integrują zespół i wzmacniają kulturę pracy?

Eko-Laser zatrudnia łącznie ok. 180 osób. Specjalizuje się w produkcji usługach związanych z obróbką metali przy użyciu technologii laserowej. Główne obszary działalności firmy to: cięcie laserowe, gięcie blach, spawanie oraz malowanie proszkowe.

10 lat SmartLunch: Ponad 35 milionów sprzedanych posiłków – Zobacz, jak to osiągnęliśmy!
Zespół SmartLunch

10 lat SmartLunch: Ponad 35 milionów sprzedanych posiłków – Zobacz, jak to osiągnęliśmy!

SmartLunch obchodzi swoje 10-lecie – dekadę dynamicznego rozwoju, innowacji i nieustannej troski o dobrostan pracowników w całej Polsce. W ciągu tych lat firma dostarczyła ponad 35 milionów posiłków, co stanowi imponujący kamień milowy w jej historii

Wpływ jedzenia w pracy na komfort i relacje zespołowe – poznaj wyniki ankiety
Zespół SmartLunch

Wpływ jedzenia w pracy na komfort i relacje zespołowe – poznaj wyniki ankiety

Niemal 50 proc. ankietowanych uważa, że spożywanie posiłków ze współpracownikami pomaga im się odstresować. Czterech na dziesięciu badanych w beneficie żywieniowym najbardziej docenia to, że nie musi przynosić do pracy swojego jedzenia z domu.