Catering dla firm Radom

Oferujemy zawsze smaczne i ciepłe obiady pracownicze z dowozem. Codziennie zapewniamy lunche, obiady, kanapki, sałatki i posiłki regeneracyjne dla firm zatrudniających od kilkunastu do kilkuset pracowników. Wspieramy firmy w organizacji żywienia grupowego pracowników. Już w kilka minut można złożyć zamówienie, a posiłki zostaną dostarczone przez wybrany catering punktualnie na miejsce pracy. Zapewnij swoim pracownikom dostęp do smacznych, pełnowartościowych obiadów.
Zaufało nam ponad 250 firm!

Obiady dla pracowników

Oferujemy innowacyjny catering dla firm, współpracujemy ze sprawdzonymi Restauratorami w całej Polsce, co pozwala nam oferować Państwu zróżnicowane menu i dostawę posiłków dla pracowników na terenie całego kraju, m.in. na terenie Radomia i okolicznych miejscowości. Wiele restauracji to wiele możliwości, to Ty decydujesz, z jakich restauracji Twoi pracownicy mogą zamawiać posiłki. Możesz jednocześnie korzystać z ofert kilku lokali gastronomicznych, z którymi współpracujemy. Pracownik sam składa zamówienia z wyprzedzeniem, dzięki czemu zawsze je to, na co ma ochotę. W ofercie potrawy kuchni polskiej, europejskiej i azjatyckiej, dania mięsne i wegetariańskie, a także dla osób na różnych dietach. Do wyboru sycące, domowe obiady, lekkie sałatki, przekąski fast food, dzięki czemu każdy pracownik znajdzie posiłek dopasowany do swoim preferencji, charakteru wykonywanej pracy. Wszystko przygotowane ze świeżych, wysokiej jakości składników.

Ciepłe jedzenie z dowozem

Dowożone jedzenie jest zapakowane w jednorazowe ekologiczne pudełka z kompletem sztućców i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach utrzymujących temperaturę. Każde opakowania jest opisane imieniem i nazwiskiem zamawiającego, dzięki czemu pracownicy mogą szybko znaleźć swojej ciepłe, smaczne jedzenie i cieszyć się przerwą. Obiady dla firm to najczęściej wykorzystywany przez pracowników benefit.

System opinii i komentarzy, czyli jak dbamy o jakość

W aplikacji do składania zamówień zamieściliśmy system jakości, dzięki czemu pracownicy mają wpływ na jakość przyszłych posiłków i pomagają nam dbać o zadowolenie z usług cateringowych. Każdy może anonimowo ocenić i skomentować otrzymane danie. Restaurator na koniec miesiąca otrzymuje podsumowanie wraz z analizą.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”

Obsługujemy różne branże

Współpracujemy z firmami z różnych branż i wiemy, jak zróżnicowane są potrzeby. Pomagamy w organizacji obiadów dla średnich i dużych firm zatrudniających od kilkudziesięciu do kilkuset pracowników. Nasi przedstawiciele pomogą w doborze rozwiązania najlepiej dopasowanego do potrzeb Państwa przedsiębiorstwa, tak aby pracownicy byli zadowoleni, co przełoży się efektywność pracy.

Szczegóły współpracy tj. Menu, wybór restauratora, kaloryczność, miejsce i czas dostawy i inne ustalane są indywidualnie. Aby zapewnić punktualną realizację zamówień i ograniczyć koszty staramy się znaleźć lokal w pobliżu Państwa firmy.

Posiłki regeneracyjne

Swoją ofertę kierujemy również do przedsiębiorców prawnie zobowiązanych do zapewnienia pracownikom nieodpłatnie posiłków regeneracyjnych. Przysługują one osobom, wykonujących pracę w trudnych warunkach lub o wzmożonym wysiłku fizycznym, około 2000 kcal dla mężczyzn i 1100 kcal dla kobiet. Progi kaloryczne obniżają się, jeśli praca odbywa się w skrajnie niskich bądź wysokich temperaturach.