Catering dla firm Pruszków

Wspieramy przedsiębiorstwa w organizacji posiłków dla pracowników, oferujemy innowacyjny catering dla firm, dzięki czemu możesz zamawiać obiady pracownicze z różnych restauracji. Wystarczy kilka minut, aby złożyć zamówienie, które zostanie dostarczone przez wybrany catering na miejsce pracy punktualnie o określonej godzinie. Zapewnij swoim pracownikom zawsze smaczne i pełnowartościowe obiady w czasie pracy.
583 - tyle firm nam zaufało!

Posiłki dla pracowników

Oferujemy profesjonalne usługi cateringowe. Współpracujemy z lokalnymi Restauratorami m.in. w Pruszkowie i innych miastach Mazowsza, dzięki czemu możemy Państwu zaproponować duży wybór sytych, smacznych dań przygotowanych dla firm. Codziennie dostarczane są tradycyjne domowe obiady dla firm, lunche, sałatki, przekąski, kanapki, fast food i posiłki regeneracyjne W ofercie potrawy kuchni polskiej i zagranicznej, dania mięsne i jarskie, a także dedykowane dla różnych diet, dzięki każdy pracownik znajdzie coś dla siebie.

Smaczne i ciepłe obiady

Wszystkie posiłki dla pracowników zapakowane są w jednorazowe ekologiczne, utrzymujące ciepło pudełka z kompletem sztućców i podpisane imieniem i nazwiskiem zamawiającego, dzięki czemu pracownicy łatwo i szybko znajdują swoje ciepłe jedzenie i mogą cieszyć się smaczną przerwą. Pełnowartościowy odpowiednio zbilansowany posiłek nie tylko dostarczy pracownikom niezbędnej energii, ale także podniesie ich efektywność i wpłynie na lepszą organizację pracy.


catering dla pracowników
Dofinansowanie posiłków dla pracowników

Współpracujemy z firmami z różnych branż

Pomagamy w organizacji żywienia zbiorowego pracowników biur, instytucji, zakładów produkcyjnych, magazynów, firm budowlanych, pracujących w terenie i wielu innych. W każdym przypadku staramy się znaleźć rozwiązanie jak najlepiej dopasowane do danej organizacji, oczekiwań pracowników i charakteru wykonywanej przez nich pracy. Szczegółowe warunki współpracy jak menu, liczba zamówień, cena, czas dostawy ustalamy indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy.

Stałość oraz duża liczba zleceń umożliwia nam wynegocjowanie z Restauratorami konkurencyjnych cen, przy zachowaniu dobrej jakości. Zwykle proponujemy współpracę z firmami cateringowymi zlokalizowanymi w pobliżu Twojej firmy, co umożliwia punktualną realizację zamówień. Pomagamy w wyborze najkorzystniejszej opcji dofinansowania.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”
Dofinansowanie posiłków dla pracowników

Jak to działa

Każdy z pracowników ma swoje konto i za pomocą intuicyjnej aplikacji mobilnej, strony www lub interaktywnego kiosku SmartBox zamawia z wyprzedzeniem posiłki z menu przygotowanego przez wybranych Restauratorów. Zamówienie trafia bezpośrednio do Restauratora, który wie, ile porcji poszczególnych dań ma przygotować i dostarcza je punktualnie na miejsce pracy.

Pracownicy codziennie jedzą to, na co mają ochotę. Na koniec miesiąca pracodawca otrzymuje podsumowanie i fakturę zbiorczą, którą może zaimportować do programu księgowego. To pracodawca decyduje o kwocie dofinansowanie na posiłki pracownicze, wartość świadczenia do 190 zł miesięcznie zwolniona jest ze składek ZUS.


Posiłki regeneracyjne

Swoją ofertę kierujemy również do pracodawców zobowiązanych na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Dz. U. Nr 60, poz. 279 do nieodpłatnego zapewnienia swoim pracownikom posiłków regeneracyjnych. Przysługują one osobom zatrudnionym w szczególnie uciążliwych warunkach atmosferycznych, pod ziemią, przy usuwaniu skutków klęsk żywiołowych oraz wykonującym ciężką fizyczną pracę o wysiłku energetycznym przekraczającym 2000 kcal u mężczyzn i 1100 kcal u kobiet. Jeśli praca wykonywana jest w temperaturze poniżej 10oC lub powyżej 25oC progi te spadają do 1500 kcal dla mężczyzn i 1000 kcal dla kobiet. Zapewniamy odpowiednio zbilansowane posiłki profilaktyczne dostarczające energii do pracy i spełniające wymagania rozporządzenia, czyli o kaloryczności około 1000 kcal, w których skład wchodzi 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek.


catering dla pracowników