W tym miejscu przedstawiamy firmy, które zdecydowały się nam zaufać i dziś zapewniają dostęp do zróżnicowanych, ciepłych posiłków swoim pracownikom bez codziennego tracenia czasu na zbieranie zamówień i rozliczenia.
O zaletach płynących ze wdrożenia platformy SmartLunch, która umożliwiła, optymalnie zorganizowanie żywienia pracowników opowiada Katarzyna Stefańczyk, HR Manager w Ardagh Metal Packaging Poland.
Blisko 1300 pracowników Viessmann Technika Grzewcza w Legnicy ma dostęp do SmartLunch i może zamawiać obiady dofinansowane przez pracodawcę. Dlaczego doceniają to rozwiązanie - odpowiada Julianna Zapart, specjalista ds. personalnych w Viessmann.
Stały wolumen zamówień to tylko jedna z zalet płynących ze współpracy ze SmartLunch, którą wymienia Łukasz Dudka, właściciel restauracji Wegarnik w Legnicy.
Skuteczne adresowanie zróżnicowanych potrzeb pracowników to jeden z głównych elementów budowania poczucia bezpieczeństwa pracowników w Meiller Polska.
O tym jak benefit żywieniowy od SmartLunch wpływa na poprawę efektywności i zadowolenia z pracy w firmie produkcyjnej – opowiada Marcin Karel, wiceprezes zarządu AMBER-GLASS.