Poradnik HR Managera

Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.

Employer branding, czyli jak budować wizerunek pracodawcy

Employer branding, czyli jak budować wizerunek pracodawcy

Artykuł przedstawia osiem wartościowych sposobów na budowanie wizerunku atrakcyjnego pracodawcy.

Jak rozwiązać problem żywienia w firmie?
Elżbieta Urbanowicz

Jak rozwiązać problem żywienia w firmie?

Jakie rozwiązania są najpopularniejsze? Jakie mają zalety, wady, jakie problemy rozwiązują? Którą opcję wybrać i czym się kierować dokonując wyboru?

Praca w trybie zmianowym - jak zapewnić posiłki dla pracowników?

Praca w trybie zmianowym - jak zapewnić posiłki dla pracowników?

Podpowiadamy, jak rozwiązać najczęstsze problemy związane z organizacją posiłków przy wielozmianowym trybie pracy. Wiele dużych zakładów i fabryk pracuje w trybie zmianowym.

Co można robić podczas przerwy w pracy? Jak mądrze zagospodarować przerwę w pracy?

Co można robić podczas przerwy w pracy? Jak mądrze zagospodarować przerwę w pracy?

Dowiedz się, co możesz zrobić, by Twoi pracownicy jak najlepiej wykorzystywali przerwę w pracy. Przerwa w pracy jest równie ważna dla wydajności pracownika jak systematyczne realizowanie zadań. Ludzki organizm nie jest zdolny do nieustannego wysiłku.

Rzeczy, które musisz wiedzieć, szukając pracowników sezonowych

Rzeczy, które musisz wiedzieć, szukając pracowników sezonowych

Jakie są specyficzne potrzeby pracowników sezonowych? Co odróżnia ich od innych pracujących? Dlaczego są ważni dla pracodawcy?