Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Artykuł przedstawia osiem wartościowych sposobów na budowanie wizerunku atrakcyjnego pracodawcy.
Jakie rozwiązania są najpopularniejsze? Jakie mają zalety, wady, jakie problemy rozwiązują? Którą opcję wybrać i czym się kierować dokonując wyboru?
Podpowiadamy, jak rozwiązać najczęstsze problemy związane z organizacją posiłków przy wielozmianowym trybie pracy. Wiele dużych zakładów i fabryk pracuje w trybie zmianowym.
Dowiedz się, co możesz zrobić, by Twoi pracownicy jak najlepiej wykorzystywali przerwę w pracy. Przerwa w pracy jest równie ważna dla wydajności pracownika jak systematyczne realizowanie zadań. Ludzki organizm nie jest zdolny do nieustannego wysiłku.
Jakie są specyficzne potrzeby pracowników sezonowych? Co odróżnia ich od innych pracujących? Dlaczego są ważni dla pracodawcy?