Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Fala wypalenia zawodowego ogarnia coraz więcej krajów. Pracownicy odchodzą z pracy w ciemno, bez zapewnienia sobie nowego zatrudnienia z powodu stresu. Jak rozpoznać wypalenie zawodowe, jak sobie z nim radzić?
Za nami II edycja konkursu People Innovation, w którym wzięli udział autorzy najciekawszych projektów w obszarze HR. Chcesz poznać sprawdzone programy? Znajdziesz je w najnowszym e-booku.
Kobiety na rynku pracy coraz wyraźniej zaznaczają swoją obecność. Zwiększona automatyzacja i robotyzacja powodują, że w fabrykach wraz z odciążeniem pracy fizycznej jest ich także coraz więcej.
Już jest raport „Food. Factories. Fluidity. Żywienie w fabrykach. Scenariusze przyszłości 2030” przygotowanego przez infuture.institute na zlecenie SmartLunch. Pobierz pełne wydanie raportu i poznaj kierunki zmian w branży produkcyjnej.
Przyzwyczajeni jesteśmy do masowych zwolnień pracowników w czasach kryzysów, tymczasem Stany Zjednoczone zapoczątkowały nowe zjawisko jakim jest masowa fala rezygnacji z pracy. Czy trend dotrze do Polski?