Poradnik HR Managera

Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.

Rezygnacja z pracy z powodu stresu - poznaj przyczyny
Zespół SmartLunch

Rezygnacja z pracy z powodu stresu - poznaj przyczyny

Fala wypalenia zawodowego ogarnia coraz więcej krajów. Pracownicy odchodzą z pracy w ciemno, bez zapewnienia sobie nowego zatrudnienia z powodu stresu. Jak rozpoznać wypalenie zawodowe, jak sobie z nim radzić?

Jak wspierać zaangażowanie pracowników? Odpowiedzi znajdziesz w e-booku People Innovation
Zespół SmartLunch

Jak wspierać zaangażowanie pracowników? Odpowiedzi znajdziesz w e-booku People Innovation

Za nami II edycja konkursu People Innovation, w którym wzięli udział autorzy najciekawszych projektów w obszarze HR. Chcesz poznać sprawdzone programy? Znajdziesz je w najnowszym e-booku.

Rola kobiet w przemyśle
Zespół SmartLunch

Rola kobiet w przemyśle

Kobiety na rynku pracy coraz wyraźniej zaznaczają swoją obecność. Zwiększona automatyzacja i robotyzacja powodują, że w fabrykach wraz z odciążeniem pracy fizycznej jest ich także coraz więcej.

7 wyzwań dla zarządzających fabrykami w Polsce - już jest raport infuture.institute
Zespół SmartLunch

7 wyzwań dla zarządzających fabrykami w Polsce - już jest raport infuture.institute

Już jest raport „Food. Factories. Fluidity. Żywienie w fabrykach. Scenariusze przyszłości 2030” przygotowanego przez infuture.institute na zlecenie SmartLunch. Pobierz pełne wydanie raportu i poznaj kierunki zmian w branży produkcyjnej.

Wielka rezygnacja z pracy
Zespół SmartLunch

Wielka rezygnacja z pracy

Przyzwyczajeni jesteśmy do masowych zwolnień pracowników w czasach kryzysów, tymczasem Stany Zjednoczone zapoczątkowały nowe zjawisko jakim jest masowa fala rezygnacji z pracy. Czy trend dotrze do Polski?