Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Pierogi i zupa pomidorowa to dania najchętniej zamawiane przez pracowników korzystających ze SmartLunch na przestrzeni ostatnich lat. Coraz więcej firm dołącza do grona tych, które zapewniają zatrudnionym ciepły posiłek w pracy.
Z Mateuszem Tałpaszem, CEO SmartLunch o początkach firmy i planach na przyszłość rozmawiała Katarzyna Patalan
O zaletach płynących ze wdrożenia platformy SmartLunch, która umożliwiła, optymalnie zorganizowanie żywienia pracowników opowiada Katarzyna Stefańczyk, HR Manager w Ardagh Metal Packaging Poland.
Sposób odżywiania wpływa nie tylko na odporność czy motywację do pracy, ale również na to, w jaki sposób pracujemy. Czy i jak codzienna dieta wpływa na takie kompetencje jak kreatywność i twórcze rozwiązywanie problemów?
Nietypowe benefity, poprawa komunikacji, rozwój pracowników, czy programy motywacyjne to tylko niektóre z zagadnień zrealizowanych przez projekty biorące udział w pierwszej edycji konkursu People Innovation. Już jest e-book podsumowujący tę edycję.