Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Docenienie i uznanie za dobrze wykonaną pracę to kluczowy element budowania motywacji pracowników oraz pozytywnej atmosfery w miejscu pracy.
Nasycenie automatyzacją i robotyzacją w przemyśle 4.0 nasila się we wszystkich światowych gospodarkach. To powoduje, że sektor przemysłowy zmniejsza koszty produkcji, a praca staje się dla pracowników lżejsza.
Jak długo można być na L4 w Polsce? W tym artykule omówimy szczegóły dotyczące obowiązujących limitów oraz co zrobić po ich wyczerpaniu.
System przerywanego czasu pracy pozwala na jedną przerwę do 5 godzin dziennie, która nie jest wliczana do godzin pracy. Stosuje się go w branżach takich jak gastronomia i logistyka. W artykule przeczytasz, jak on dział i jakie przynosi korzyści.
Urlop wypoczynkowy to jedno z najważniejszych uprawnień pracowniczych, które wpływa na regenerację i efektywność pracy. Czy 35 dni urlopu stanie się nowym standardem? Sprawdź, jakie zmiany są planowane i kogo obejmą nowe przepisy.