Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Rozwiewamy wątpliwości związane z opodatkowaniem posiłków w firmie organizowanych na różne sposoby.
W artykule przyglądamy się trendom obowiązującym na rynku pracownika w branży produkcyjnej.Z pewnością każdy z nas spotkał się kiedyś z przekonaniem, że w polskim sektorze produkcyjnym panuje rynek pracownika.
Artykuł przedstawia osiem wartościowych sposobów na budowanie wizerunku atrakcyjnego pracodawcy.
Jakie rozwiązania są najpopularniejsze? Jakie mają zalety, wady, jakie problemy rozwiązują? Którą opcję wybrać i czym się kierować dokonując wyboru?
Podpowiadamy, jak rozwiązać najczęstsze problemy związane z organizacją posiłków przy wielozmianowym trybie pracy. Wiele dużych zakładów i fabryk pracuje w trybie zmianowym.