Poradnik HR Managera

Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.

Czy Twoja firma może uzyskać zwolnienie z podatku od posiłków dla pracowników?

Czy Twoja firma może uzyskać zwolnienie z podatku od posiłków dla pracowników?

Rozwiewamy wątpliwości związane z opodatkowaniem posiłków w firmie organizowanych na różne sposoby.

Czy rynek pracownika w branży produkcyjnej to mit?

Czy rynek pracownika w branży produkcyjnej to mit?

W artykule przyglądamy się trendom obowiązującym na rynku pracownika w branży produkcyjnej.Z pewnością każdy z nas spotkał się kiedyś z przekonaniem, że w polskim sektorze produkcyjnym panuje rynek pracownika.

Employer branding, czyli jak budować wizerunek pracodawcy

Employer branding, czyli jak budować wizerunek pracodawcy

Artykuł przedstawia osiem wartościowych sposobów na budowanie wizerunku atrakcyjnego pracodawcy.

Jak rozwiązać problem żywienia w firmie?
Elżbieta Urbanowicz

Jak rozwiązać problem żywienia w firmie?

Jakie rozwiązania są najpopularniejsze? Jakie mają zalety, wady, jakie problemy rozwiązują? Którą opcję wybrać i czym się kierować dokonując wyboru?

Praca w trybie zmianowym - jak zapewnić posiłki dla pracowników?

Praca w trybie zmianowym - jak zapewnić posiłki dla pracowników?

Podpowiadamy, jak rozwiązać najczęstsze problemy związane z organizacją posiłków przy wielozmianowym trybie pracy. Wiele dużych zakładów i fabryk pracuje w trybie zmianowym.