Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Monika Woźnica została laureatką pierwszej edycji konkursu People Innovation. Wygraną zapewniła jej realizacja projektu "Holistyczny pakiet benefitów" w firmie Future Processing. Konkurowała z 58 niezwykle ciekawymi projektami z obszaru HR.
Czym jest jesienne przesilenie i dlaczego ta całkiem przyjemna pora roku, tak na nas wpływa? Jak przekłada się na nasz poziom energii w pracy i po czym poznać, że objawy zmęczenia psychicznego pracownika to właśnie jesienny spleen?
Na dobrostan pracowniczy wpływa wiele elementów. Wraz ze zmianą otoczenia, zmieniają się potrzeby, zatem ich badanie jest kluczowe. Wellbeing wciąż się zmienia, nie można go raz wdrożyć i na tym poprzestać. Dbanie dobrostan to proces ciągły.
Czyli jak przekonać zarząd do swojego pomysłu? Podpowiadamy, jak prezentować pomysł, by nie było wątpliwości, że projekt przełoży się na biznesowy sukces organizacji. Nie wiesz, jak zachęcić zarząd np. do wdrożenia do nowego benefitu? Przeczytaj!
Przy biurku lub między pudłami w magazynie, w ciągłym biegu i pędzie - czy przerwa na posiłek w pracy musi tak wyglądać? Absolutnie - nie. Warto zadbać o jej organizację, bo to co, i jak jemy, ma bezpośrednie przełożenie na to, jak się czujemy.