Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Pochwała dla pracownika: Działający system pochwał pracowniczych - jak go skonstruować?
Artur Dzięgielewski

Pochwała dla pracownika: Działający system pochwał pracowniczych - jak go skonstruować?

System pochwał pracowniczych powstał w wyniku mojej obserwacji poczynionej w trakcie wieloletniej pracy z ludźmi w kilku organizacjach.

Wirtualna kantyna karmi setki pracowników

Wirtualna kantyna karmi setki pracowników

Zobacz, jak Bombardier uniknął kosztownej inwestycji w budowę kantyny i zaczął bezproblemowo zapewniać posiłki swoim pracownikom.

SmartLunch jako nowy czynnik motywujący do pracy

SmartLunch jako nowy czynnik motywujący do pracy

O tym, jak skutecznie motywować pracowników pisaliśmy już wielokrotnie, ale temat wciąż nie traci na aktualności. Tym razem odpowiemy na pytanie: czym właściwie jest motywowanie? 

Zapraszamy na WEBINAR: Produkcyjny vs. biurowy. Który pracownik ma więcej wymagań wobec pracodawcy?
Zespół SmartLunch

Zapraszamy na WEBINAR: Produkcyjny vs. biurowy. Który pracownik ma więcej wymagań wobec pracodawcy?

Pytanie w tytule to kwestia, którą wielokrotnie poruszaliśmy w gronie naszych klientów, specjalistów i specjalistek HR.Postanowiliśmy zatem zapytać o przemyślenia ekspertów i ekspertki z obszarów psychologii, biznesu i HR.

Jak dbać o dobrą atmosferę w firmie  - perspektywa pracodawcy
Zespół SmartLunch

Jak dbać o dobrą atmosferę w firmie - perspektywa pracodawcy

Czym jest mityczna dobra atmosfera w pracy, kto o nią powinien dbać i jakie narzędzia ma pracodawca, by ją poprawiać?