Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Już nie 190 zł, a 300 zł miesięcznie może pracodawca przeznaczyć na posiłek pracownikowi i jednocześnie zaoszczędzić. Znowelizowane prawo zwalnia tę kwotę ze składek ZUS. Przepisy zmieniły się 1 marca bieżącego roku.
Musimy pić wodę, żeby żyć i czuć się dobrze. Nawet minimalne odwodnienie organizmu, powoduje osłabienie, złe samopoczucie i spadek energii. Należy wypijać średnio 1,5 litra wody dziennie, najlepiej średnio zmineralizowanej.
Justyna Świetlicka, dietetyczka, trenerka personalna i twórczyni internetowa, która swoją wiedzą i doświadczeniem dzieli się na blogu, w podcastach Owsiana, na naszym blogu pisze - dlaczego warto jeść w pracy.
Nowy benefit w firmie to zwykle profity dla pracowników, a dla działów HR - dodatkowa praca związana z zarządzaniem i rozliczaniem świadczenia. Jak połączyć bonus z niskim nakładem sił na działania administracyjne? Wdrożyć SmartLunch.
Tłuszcze trans, których jest pełno w żywności przetworzonej są śmiertelnie szkodliwe, m.in. są rakotwórcze. Lepiej takich dań nie kupować w ogóle, korzystniej i zdrowiej będzie samemu przygotować posiłek lub zamówić świeży lunch.