Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Najpopularniejsze benefity pracownicze – czym są i jak dokonać wyboru?
Elżbieta Urbanowicz

Najpopularniejsze benefity pracownicze – czym są i jak dokonać wyboru?

Obecnie 69 proc. osób zatrudnionych w Polsce deklaruje, że firmy, w których pracują, oferują swoim pracownikom przynajmniej jeden benefit. Co zrobić, aby pozostać atrakcyjnym pracodawcą?

Q&A - pytania i odpowiedzi z webinaru „Jak pozyskać i utrzymać pracownika w czasach pandemii?”
Zespół SmartLunch

Q&A - pytania i odpowiedzi z webinaru „Jak pozyskać i utrzymać pracownika w czasach pandemii?”

Podobnie jak ostatnio, również teraz, po kolejnym webinarze zatytułowanym „Jak pozyskać i utrzymać pracownika w czasach pandemii?” zebraliśmy wszystkie pytania zadawane w jego trakcie.

Jak przygotować Wigilię firmową w trakcie pandemii? 5 zasad bezpieczeństwa, o których musisz pamiętać
Zespół SmartLunch

Jak przygotować Wigilię firmową w trakcie pandemii? 5 zasad bezpieczeństwa, o których musisz pamiętać

Wigilia firmowa w tym roku będzie różnić się od tych z poprzednich lat, ponieważ pandemia koronawirusa wymusiła na nas podporządkowanie się wielu ograniczeniom i zasadom.

Jak przygotować ankietę na temat benefitów dla pracowników?
Ewa Kaczmarz

Jak przygotować ankietę na temat benefitów dla pracowników?

Bez wątpienia benefity dla pracowników są bardzo istotnym narzędziem HR i sposobem na kreowanie wizerunku dobrego pracodawcy oraz budowanie lojalności pracowniczej.

6 popularnych metod organizowania posiłków dla firm
Ewa Kaczmarz

6 popularnych metod organizowania posiłków dla firm

Zestawienie najpopularniejszych rozwiązań żywieniowych dla firm. Wybierz najlepsze dla swojej organizacji. Istnieje wiele sposobów na zapewnienie posiłków dla pracowników.