Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Charakter pracy a potrzeby żywieniowe pracowników
Ewa Kaczmarz

Charakter pracy a potrzeby żywieniowe pracowników

Jak charakter wykonywanych obowiązków i tryb pracy wpływa na potrzeby żywieniowe pracownika? Jeśli organizujesz posiłki dla swoich pracowników, być może masz okazję obserwować, jak różne są ich gusta kulinarne i nawyki żywieniowe.

Dlaczego warto zainwestować w pełnowartościowe posiłki regeneracyjne?
Ewa Kaczmarz

Dlaczego warto zainwestować w pełnowartościowe posiłki regeneracyjne?

Posiłek profilaktyczny (potocznie zwany regeneracyjnym), to taki posiłek, który pracodawca obowiązkowo musi zapewnić pracownikom zatrudnionym w warunkach szczególnie uciążliwych.

Czy Twoja firma może uzyskać zwolnienie z podatku od posiłków dla pracowników?

Czy Twoja firma może uzyskać zwolnienie z podatku od posiłków dla pracowników?

Rozwiewamy wątpliwości związane z opodatkowaniem posiłków w firmie organizowanych na różne sposoby.

Minimalna temperatura w miejscu pracy
Zespół SmartLunch

Minimalna temperatura w miejscu pracy

Zapewnienie właściwej temperatury w miejscu pracy to jedna z podstawowych kwestii BHP. Przepisy jasno określają minimalną temperaturę, przy jakiej powinno się pracować oraz nakładają obowiązek jej utrzymania na pracodawcę.

Fabryka na peryferiach. Jak wybrać odpowiedni benefit dla firmy poza miastem?
Ewa Kaczmarz

Fabryka na peryferiach. Jak wybrać odpowiedni benefit dla firmy poza miastem?

Z artykułu dowiesz się, jakie specyficzne potrzeby benefitowe mają firmy zlokalizowane poza terenami miejskimi.