Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Aby zachować zdrowie, energię i szczupłą sylwetkę, nie trzeba ograniczać posiłków. Wręcz przeciwnie – trzeba jeść odpowiednio dużo. Ważna jest regularność posiłków i ich składniki odżywcze. Mając to na uwadze, warto znaleźć czas na jedzenie w pracy.
Odporność organizmu pracowników to ważny temat ze względu na porę roku, ale także rosnące zachorowania na Covid. Firmy chcąc zachować ciągłość produkcji i nie dopuścić do absencji generującej straty, powinny zadbać o układ odpornościowy kadr.
Pierogi i zupa pomidorowa to dania najchętniej zamawiane przez pracowników korzystających ze SmartLunch na przestrzeni ostatnich lat. Coraz więcej firm dołącza do grona tych, które zapewniają zatrudnionym ciepły posiłek w pracy.
Z Mateuszem Tałpaszem, CEO SmartLunch o początkach firmy i planach na przyszłość rozmawiała Katarzyna Patalan
O zaletach płynących ze wdrożenia platformy SmartLunch, która umożliwiła, optymalnie zorganizowanie żywienia pracowników opowiada Katarzyna Stefańczyk, HR Manager w Ardagh Metal Packaging Poland.