Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Sześć powodów, dla których warto wzbogacić onboarding pracownika o posiłek! I to najlepiej taki, w którym będzie uczestniczył cały jego zespół. Jak zorganizować lunch w ramach wdrożenia pracownika do pracy?
Czy motywacja do pracy jest czymś naturalnym? Co tak naprawdę znaczy to, że pracownikowi nie chce się pracować? Ilu ludzi nie ma wcale motywacji do pracy oraz ile za ten brak płacą firmy?
Ankieta pracownicza to narzędzie wygodne, szybkie i łatwe w analizie. Ocena i analiza wyników ankiety pracowniczej jest kluczowa dla zrozumienia potrzeb i nastrojów pracowników, co może prowadzić do poprawy satysfakcji i zaangażowania w organizacji.
Jesteś tym, co jesz - ten truizm, w czasie, kiedy nasz poziom stresu przekracza wszelkie normy(1), kiedy tak jak nigdy ważne jest, by nasza odporność na zachorowania była jak najwyższa, zyskuje na znaczeniu.
Każdy pracownik powinien znać cele swojej pracy. Ich przedstawienie i wyjaśnienie należy do jednego z podstawowych elementów onboardingu. Jak je wyznaczać? I na co przede wszystkim zwrócić uwagę? Czym właściwie są cele w pracy?