Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Według badań CBOS aż 80% badanych Polaków deklaruje, że odżywia się zdrowo lub bardzo zdrowo1. Nadzwyczajnie wysoki odsetek pokazuje jak istotne dla naszych rodaków są zdrowe nawyki żywieniowe i wysoka jakość spożywanego jedzenia.
Czy wiesz, jakie są szanse, że Twoi najlepsi pracownicy zostaną w Twojej firmie przez kilka następnych lat?Jak bardzo skuteczny jest Twój onboarding? Czy w firmie właściwie dba się o pracowników?
Od 30 proc. do 200 proc. rocznego wynagrodzenia! Tyle może kosztować Cię utrata jednego pracownika. Rotacja w firmie to jeden z tych współczynników HR, który zdecydowanie warto monitorować. Jak to robić i co tu tyle kosztuje?
Ile czasu na obiad mają Francuzi, Niemczy czy Tajwańczycy? I dlaczego, pod względem lunchów w pracy, najlepiej pracuje się w Brazylii?
Zmiany i trendy w podejściu do żywienia pracowników pracujących w warunkach zwiększonego wysiłku fizycznego. Stan prawny na 2023 i podejście wellbeing.