Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Ile czasu na obiad mają Francuzi, Niemczy czy Tajwańczycy? I dlaczego, pod względem lunchów w pracy, najlepiej pracuje się w Brazylii?
Zmiany i trendy w podejściu do żywienia pracowników pracujących w warunkach zwiększonego wysiłku fizycznego. Stan prawny na 2023 i podejście wellbeing.
Fotorelacja z udziału SmartLunch w konferencji HR Innovations i plebiscytu na najbardziej innowacyjną usługę w świecie HR.
Zmotywowany, uśmiechnięty, efektywny, wnoszący do firmy dodatkową wartość - o takim pracowniku marzy każdy szef.
Dostarczyliśmy już ponad 5 mln posiłków pracownikom na terenie całego kraju. Postanowiliśmy zatem zapytać ich o to, czy taka forma organizowania lunchu w pracy im odpowiada i czy widzą w niej jakieś korzyści dla zdrowia lub dla wykonywanej pracy.