Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Impreza integracyjna w formie wyjścia na piwo czy wspólnego grilla jest już od dawna passé. Kręgle, gokarty, warsztaty kulinarne sprawdzają się najczęściej już tylko w „młodych, dynamicznych zespołach”.
Wiemy już, czym jest rotacja pracowników i jak można ją zmierzyć. Od czego będzie zależeć to jak często i jak szybko pracownicy odchodzą z pracy?
Osobie pracującej powyżej 6 godzin dziennie przysługuje 15 minut płatnej przerwy. Większość z nas spędza jednak w pracy co najmniej 8 godzin.
O beneficie żywieniowym SmartLunch, jako doskonałym rozwiązaniu na ciepły posiłek w czasie pracy w elastycznych godzinach, opowiada Aneta Szubert z „Energoprojekt-Katowice” SA.
Brak porządku i przeterminowane jedzenie to niestety nie jedyne problemy z firmową lodówką. Inny kłopot to jedzenie - widmo, czyli znikające zapasy pracowników i pracowniczek.