Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Zmotywowany, uśmiechnięty, efektywny, wnoszący do firmy dodatkową wartość - o takim pracowniku marzy każdy szef.
Dostarczyliśmy już ponad 5 mln posiłków pracownikom na terenie całego kraju. Postanowiliśmy zatem zapytać ich o to, czy taka forma organizowania lunchu w pracy im odpowiada i czy widzą w niej jakieś korzyści dla zdrowia lub dla wykonywanej pracy.
Na czym zależy pracownikom? Jakiego rozwoju oczekują i jak dalece ich potrzeby, korespondują z tym, jakie plany ma firma?Czy pandemia zmieniła nasze potrzeby rozwojowe i w jakim zakresie?
Miało być szybko i intensywnie – dwa miesiące zamknięcia gospodarki i potem wielkie odmrażanie w świecie bez wirusa.
Pandemia COVID-19 sprawiła, że zakłady produkcyjne musiały przejść wiele zmian. O tym dlaczego zarząd firmy zdecydował o zamknięciu kantyny i wdrożeniu SmartLunch rozmawiamy z Krystianem Irasiakiem, szefem HR w firmie Huf Polska.