Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Nadchodzi kolejna fala upałów. Szczególnie osoby pracujące powinny chronić się przed przegrzaniem i udarem słonecznym oraz pamiętać, że pracodawca ma obowiązek zapewnić im wodę zdatną do picia lub inne napoje.
Dobrostan, wellbeing, wellness – to terminy, które w ostatnim czasie nabrały znaczenia w zarządzaniu organizacją. Przez lata wielu z nas zapomniało jak ważna jest równowaga w życiu.
A jeśli tak, to jak to robić, by nie dyskryminować pracowników z otyłością? Czy firma powinna interesować się tym, ile ważą pracownicy? Na ile pracodawcy w ogóle wolno ingerować w to, jak odżywia się pracownik, jaki tryb życia prowadzi?
Już jest dostępne nagranie ze zorganizowanego przez nas webinaru na temat rozliczania i organizowania posiłków pracowniczych. Godzinne nagranie to kompendium wiedzy dla wszystkich tych, którzy wdrażają i rozliczają benefity pozapłacowe.
Zdrowy dzienny jadłospis zakłada pięć posiłków, trzy główne oraz drugie śniadanie i podwieczorek. Nie pomijajmy ich - aby pracować na pełnych obrotach, należy zapewnić sobie odpowiedni poziom energii i odżywienia.