Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Praca w upały, a obowiązki pracodawcy
Zespół SmartLunch

Praca w upały, a obowiązki pracodawcy

Nadchodzi kolejna fala upałów. Szczególnie osoby pracujące powinny chronić się przed przegrzaniem i udarem słonecznym oraz pamiętać, że pracodawca ma obowiązek zapewnić im wodę zdatną do picia lub inne napoje.

Kto jest odpowiedzialny za dobrostan pracowników?
Magda Pietkiewicz

Kto jest odpowiedzialny za dobrostan pracowników?

Dobrostan, wellbeing, wellness – to terminy, które w ostatnim czasie nabrały znaczenia w zarządzaniu organizacją. Przez lata wielu z nas zapomniało jak ważna jest równowaga w życiu.

Czy pracodawca powinien walczyć z nadwagą pracowników?
Zespół SmartLunch

Czy pracodawca powinien walczyć z nadwagą pracowników?

A jeśli tak, to jak to robić, by nie dyskryminować pracowników z otyłością? Czy firma powinna interesować się tym, ile ważą pracownicy? Na ile pracodawcy w ogóle wolno ingerować w to, jak odżywia się pracownik, jaki tryb życia prowadzi?

VAT, PIT, ZUS na talerzu - relacja z eksperckiego webinaru
Zespół SmartLunch

VAT, PIT, ZUS na talerzu - relacja z eksperckiego webinaru

Już jest dostępne nagranie ze zorganizowanego przez nas webinaru na temat rozliczania i organizowania posiłków pracowniczych. Godzinne nagranie to kompendium wiedzy dla wszystkich tych, którzy wdrażają i rozliczają benefity pozapłacowe.

Śniadanie w pracy
Zespół SmartLunch

Śniadanie w pracy

Zdrowy dzienny jadłospis zakłada pięć posiłków, trzy główne oraz drugie śniadanie i podwieczorek. Nie pomijajmy ich - aby pracować na pełnych obrotach, należy zapewnić sobie odpowiedni poziom energii i odżywienia.