Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
People Innovation właśnie startuje, a wraz z nim szansa na zdobycie atrakcyjnych nagród. Tegoroczne nagrody ufundowane przez naszych partnerów to prawdziwe perełki, które warto zdobyć. Oto co czeka na zwycięzców.
Zdrowe i bezpieczne miejsce pracy to bardziej efektywni pracownicy. Jednak w Polsce jedynie co piąte duże przedsiębiorstwo korzysta z usług ekspertów przy projektowaniu i planowaniu ergonomicznym.
Czy pracodawca może odmówić urlopu? Okazuje się, że w pewnych sytuacjach ma on prawo to zrobić, na przykład gdy nieobecność pracownika zagraża funkcjonowaniu firmy. Dowiedz się więcej o przepisach i prawach pracownika dotyczących odmowy urlopu!
Zamiast kolejnych dwóch tygodni wakacji – dłuższa przerwa, która naprawdę pozwala się zatrzymać. Brzmi jak luksus? A jednak to coraz częstsza praktyka.
Jesteśmy najbardziej zapracowanym narodem w Europie. Polacy przymierzają się do wprowadzenia krótszego tygodnia pracy.