Każdy pracownik po zalogowaniu na swoje konto za pomocą strony www, aplikacji i interaktywnego kiosku zamawia posiłki z wyprzedzeniem na poszczególne dni. Zamówienia trafiają bezpośrednio do Restauratora. Obiady dla firm zapakowane w jednorazowe, ekologiczne opakowania trafiają na miejsce pracy punktualnie o wskazanej godzinie. Każdy posiłek jest podpisany imieniem i nazwiskiem zamawiającego. Transport odbywa się w specjalnych termoboxach, dzięki czemu pracownicy otrzymują ciepłe, świeże jedzenie. Każdy posiłek może zostać oceniony i skomentowany w systemie jakości na platformie SmartLunch. Na koniec miesiąca przedsiębiorca otrzymuje raport z podsumowaniem i fakturę zbiorczą, a Restaurator raport z opinii.
Posiłki dla pracowników, cieszą się największą popularnością na rynku benefitów. Ciepły, pyszny posiłek dostarcza pracownikom energii niezbędnej do wykonania swojej pracy. Wszyscy jedzą w tym samym czasie, co wpływa na lepszą organizację czasu pracy. Co więcej grupowe jedzenie pozytywnie wpływa na relacje w zespole.
Badania pokazują że dofinansowanie posiłków dla pracowników przekłada się na wzrost ich efektywności w pracy nawet o 25%. A Ty kreujesz wizerunek firmy, jako nowoczesnego pracodawcy, podnosisz lojalność kadry, a tym samym wpływasz na jej mniejszą rotację. Jako przedsiębiorca ponosisz koszty tylko realnie wykorzystanego benefitu. Dodatkowo dofinansowanie w kwocie do 450 zł/mc jest zwolnione ze składek ZUS. W systemie SmartLunch Klient ma szybki i łatwy dostęp do informacji na temat wszystkich zamówień.
Zapewniamy obsługę cateringową przedsiębiorstw z różnych branż, posiadane doświadczenie sprawia, że jako firma cateringowa doskonale rozumiemy, jak różne są potrzeby i oczekiwania. Pomagamy znaleźć lokalny catering, który dostarczy potrawy o odpowiedniej kaloryczności, dopasowane do oczekiwań pracowników i potrzeb danej organizacji.
Szczegóły ustalimy indywidualnie z przedstawicielem danej firmy. W odpowiedzi na regularne, duże zlecenie zapewniamy konkurencyjne ceny, przy zachowaniu najwyższej jakości usług. Przez cały okres współpracy mogą Państwo liczyć na nasze wsparcie w zakresie wyboru menu, rodzaju dofinansowania oraz obsługi platformy SmartLunch.
Wspieramy również przedsiębiorców, którzy na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) muszą zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne o kaloryczności około 1000 kcal i stanowią 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Przysługują one osobom wykonującym pracę w skrajnie niskich lub wysokich temperaturach oraz związaną z dużym wydatkiem energetyczny. Nasi Klienci jako posiłek regeneracyjny najczęściej wybierają zupę z wkładką mięsną i pieczywem lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności. Dostarczamy posiłki profilaktyczne m.in dla pracowników kopalni, firm budowlanych, drogowych, wydobywających surowce, które pracującą w terenie.