Zapewniając pracownikom zdrowe, dobre obiady dostarczasz im nie tylko benefit, który wpływa pozytywnie na lojalność pracownika, a także na lepszą organizację pracy. To najlepsze i niezwykle praktyczne rozwiązanie, wszyscy jedzą w tym samym czasie, pracownicy nie opuszczają siedziby firmy, dzięki czemu eliminujesz nadużycia i przeciągające się przerwy lunchowe.
Dodatkowo grupowe obiady zapewniają niezbędną do pracy energię oraz poprawiają relacje i integrują pracowników.
Wybrany catering dostarcza posiłki wyporcjowane w ekologicznych, jednorazowych opakowaniach z zestawem sztućców. Dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach zabezpieczających jedzenie i utrzymujących ciepło. Dzięki temu pracownicy otrzymują smaczny, ciepły obiad. W aplikacji SmartLunch udostępniamy intuicyjny panel do składania zamówień, ale także system ocen i komentarzy, za pośrednictwem którego zamawiający mogą ocenić każdy posiłek, tym samym wpływając na jakość przyszłych zamówień.
Specyfika pracy obsługiwanych firm jest niezwykle różnorodna. Szczegółowe warunki współpracy ustalamy indywidualnie z Państwa przedstawicielem. Jako innowacyjna firma cateringowa zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które będzie jak najlepiej dopasowane do danej firmy, preferencji kulinarnych pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy.
Najedzony pracownik to dobry pracownik. Częściowe lub całościowe dofinansowania do posiłków to najczęściej wykorzystywany benefit. Pracownicy otrzymują pełnowartościowy posiłek, dodatkowo zwiększa się ich lojalność wobec firmy. Jedząc razem integrują się i nawiązują relacje. Firma kreuje na rynku zatrudnienia swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy, dbającego o swoich pracowników. Dodatkowo oszczędzasz, gdy pracownika nie ma w pracy, a dofinansowanie w kwocie do 190 złotych miesięcznie jest zwolnione ze składek ZUS.
Każdego dnia jako firma cateringowa zapewniamy obiady dla pracowników dla firm w Dąbrowie Górniczej innym miast Śląska tj. Tychy, Mysłowice, Chorzów, Wrocław, Ruda Śląska, Bytom, Częstochowa, Gliwice, Sosnowiec, Bielsko-Biała i inne miejscowości.
Zapraszamy do współpracy również przedsiębiorców, którzy na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Dz. U. Nr 60, poz. 279 zobowiązani są zapewnić nieodpłatnie napoje i posiłki profilaktyczne. Obiady pracownicze przysługują osobom zatrudnionym w trudnych warunkach oraz wykonującym pracę związaną ze zwiększonym wysiłkiem. Posiłek regeneracyjny powinien mieć około 1000 kcal i stanowić 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej jest to energetyczna zupa z wkładką mięsną i pieczywem lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności.