Catering dla firm Dąbrowa Górnicza

Wspieramy firmy w organizacji żywienia grupowego pracowników. Oferujemy wysokiej jakości multicatering dla firm, udostępniając możliwość zamawiania posiłków z różnych restauracji jednocześnie. Codziennie dostarczamy domowe obiady, lunche, śniadania, sałatki, kanapki i posiłki regeneracyjne dla zakładów przemysłowych, firm budowlanych, biur i instytucji na terenie Dąbrowy Górniczej i innych miast w całym kraju. Jedzenie dostarczane jest punktualnie na miejsce pracy przez wybrany catering. Stałość i duża liczba zleceń to gwarancja konkurencyjnych cen.
Zaufało nam ponad 470 firm!

Różnorodne posiłki dla pracowników

Ze względu na zróżnicowaną specyfikę obsługiwanych firm oferujemy szerokie menu. Współpraca z licznymi lokalnymi restauracjami w całej Polsce pozwala nam oferować dania kuchni polskie i zagranicznej, w ofercie tradycyjne obiady domowe, dania orientalne, sałatki, fast food, potrawy mięsne i wegetariańskie. Każdy pracownik znajdzie coś dla siebie. Potrawy przygotowywane są przez doświadczonych kucharzy, na bazie wysokiej jakości świeżych składników. W trosce o kompleksową ofertę dla każdego stałego Klienta, zapewniamy usługi cateringowe również na imprezy firmowe, konferencje, bankiety, pikniki i inne eventy.

Korzyści dla dwóch stron

Zapewniając pracownikom zdrowe, dobre obiady dostarczasz im nie tylko benefit, który wpływa pozytywnie na lojalność pracownika, a także na lepszą organizację pracy. To najlepsze i niezwykle praktyczne rozwiązanie, wszyscy jedzą w tym samym czasie, pracownicy nie opuszczają siedziby firmy, dzięki czemu eliminujesz nadużycia i przeciągające się przerwy lunchowe.

Dodatkowo grupowe obiady zapewniają niezbędną do pracy energię oraz poprawiają relacje i integrują pracowników.


Obiady do firm- zawsze świeże i ciepłe

Wybrany catering dostarcza posiłki wyporcjowane w ekologicznych, jednorazowych opakowaniach z zestawem sztućców. Dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach zabezpieczających jedzenie i utrzymujących ciepło. Dzięki temu pracownicy otrzymują smaczny, ciepły obiad. W aplikacji SmartLunch udostępniamy intuicyjny panel do składania zamówień, ale także system ocen i komentarzy, za pośrednictwem którego zamawiający mogą ocenić każdy posiłek, tym samym wpływając na jakość przyszłych zamówień.

Catering dopasowany do potrzeb firm

Specyfika pracy obsługiwanych firm jest niezwykle różnorodna. Szczegółowe warunki współpracy ustalamy indywidualnie z Państwa przedstawicielem. Jako innowacyjna firma cateringowa zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które będzie jak najlepiej dopasowane do danej firmy, preferencji kulinarnych pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy.

Korzystny benefit

Najedzony pracownik to dobry pracownik. Częściowe lub całościowe dofinansowania do posiłków to najczęściej wykorzystywany benefit. Pracownicy otrzymują pełnowartościowy posiłek, dodatkowo zwiększa się ich lojalność wobec firmy. Jedząc razem integrują się i nawiązują relacje. Firma kreuje na rynku zatrudnienia swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy, dbającego o swoich pracowników. Dodatkowo oszczędzasz, gdy pracownika nie ma w pracy, a dofinansowanie w kwocie do 190 złotych miesięcznie jest zwolnione ze składek ZUS.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”

Dlaczego SmartluncDowóz na terenie całego Śląska

Każdego dnia jako firma cateringowa zapewniamy obiady dla pracowników dla firm w Dąbrowie Górniczej innym miast Śląska tj. Tychy, Mysłowice, Chorzów, Wrocław, Ruda Śląska, Bytom, Częstochowa, Gliwice, Sosnowiec, Bielsko-Biała i inne miejscowości.

Zapraszamy do współpracy również przedsiębiorców, którzy na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Dz. U. Nr 60, poz. 279 zobowiązani są zapewnić nieodpłatnie napoje i posiłki profilaktyczne. Obiady pracownicze przysługują osobom zatrudnionym w trudnych warunkach oraz wykonującym pracę związaną ze zwiększonym wysiłkiem. Posiłek regeneracyjny powinien mieć około 1000 kcal i stanowić 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej jest to energetyczna zupa z wkładką mięsną i pieczywem lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności.