Zapewniamy elastyczne podejście do każdego zamówienia. Działamy 7 dni w tygodniu, dostarczając jedzenie o każdej porze, dzięki czemu posiłki otrzymać mogą nawet ci pracownicy, którzy pracują na zmiany. Dzięki stałości zleceń, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom konkurencyjne ceny.
Wskazana restauracja dowiezie obiad nieodpłatnie i zawsze punktualnie, co ma ogromne znaczenie zwłaszcza w przypadku zakładów przemysłowych, które nie mogą sobie pozwolić na opóźnienia. Wprowadziliśmy innowacyjny system rozliczeń, dzięki czemu precyzyjny bilans danego okresu trafia wprost do działu księgowego firmy. Zestawienie w łatwy sposób pozwala na wgląd w historię zamówień, a fakturę zbiorczą możesz zapłacić jednym przelewem.
Współpraca z cenionymi restauracjami gwarantuje najwyższą jakość oferowanych posiłków. Restauratorzy dokładają wszelkich starań, by produkty z których sporządzane są dania były starannie wyselekcjonowane i świeże. Doświadczeni kucharze zadbają natomiast, by każdy posiłek wyróżniał się wyjątkowym smakiem.
Dostarczane obiady zawsze są ciepłe, dzięki zastosowaniu nowoczesnych, jednorazowych, ekologicznych termoboxów, utrzymujących stałą temperaturę przez długi czas oraz chroniących posiłki przed uszkodzeniami mechanicznymi.
Pracodawca ponosi koszty tylko realnie wykorzystanego dofinansowania, dodatkowo jest ono zwolnione ze składek ZUS do 450zł/msc. Obsługa SmartLunch to korzyść również dla pracownika, który nie musi martwić się o jedzenie w pracy i nie traci przerwy na zajęcia związane z przygotowaniem jedzenia.
Zapewnienie pracownikom posiłków niesie za sobą wiele korzyści. Przede wszystkim regularne, zdrowe i pełnowartościowe jedzenie znacząco podnosi efektywność. Dodatkowo zwiększa się zadowolenie kadr, a co za tym idzie lojalność wobec przełożonego.
Wspólne posiłki integrują grupę, zacieśniają więzi i tworzą relacje oraz wpływają na lepszą organizację pracy. Jedzenie dostarczane jest punktualnie, pracownicy nie tracą czasu na inne zajęcia związane z przygotowaniem posiłków, czy udaniem się do lokali gastronomicznych na lunch.
Oferujemy szeroki asortyment dań, dlatego każdy Klient znajdzie tutaj coś dla siebie. Menu ustalane jest indywidualnie, dzięki czemu mogą Państwo dostosować je do preferencji pracowników oraz rodzaju wykonywanej pracy. Potrawy przygotowywane przez doświadczonych kucharzy z wysokiej jakości, świeżych, starannie wyselekcjonowanych składników oraz aromatycznych przypraw.
Dzięki temu są smaczne i pożywne, a zarazem odpowiednio zbilansowane pod względem witamin, składników odżywczych i kaloryczności. Spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów.
Naszą ofertę kierujemy również do pracodawców, którzy zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów - Dz.U.z dnia 30 maja 1996 r. zobligowani są zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne.Przysługują one osobom, które wykonują wzmożoną pracę fizyczną, pracę w skrajnie trudnych warunkach atmosferycznych, pod ziemią lub uczestniczą w usuwaniu skutków klęsk żywiołowych. Posiłek regeneracyjny powinien zawierać 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów i 15% białek oraz zawierać około 1000 kcal.