Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Pokolenie Z w miejscu pracy chętnie korzysta z posiłków. Czego chcą przedstawiciele pokolenia Z, jakie są ich preferencje żywieniowe i jak je wykorzystać?
Innowacje w cateringowej technologii już zachodzą. Roboty i drony dostarczają jedzenie, superkomputery i czaty piszą książki kucharskie oraz komponują posiłki.
Pracownicy są mniej zmotywowani do pracy niż przed rokiem – takie są ogólne wnioski z kilku raportów badających samopoczucie pracowników oraz działania pracodawców. Co robić?
Połowa menadżerów z branży produkcyjnej pozytywnie ocenia wpływ automatyzacji i cyfryzacji na rynek pracy. Ponad 80 proc. przedsiębiorstw stale inwestuje w oprogramowania do zarządzania produkcją oraz narzędzia usprawniające ich działalność.
Co to są zdrowe przekąski? Jaka jest definicja zdrowej przekąski do pracy? Zdrowa przekąska powinna posiadać odpowiednie proporcje składników odżywczych, takich jak białko, zdrowe tłuszcze, węglowodany złożone oraz cenne składniki odżywcze.