Najnowsze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Nawyki żywieniowe pokolenia Z w pracy
Zespół SmartLunch

Nawyki żywieniowe pokolenia Z w pracy

Pokolenie Z w miejscu pracy chętnie korzysta z posiłków. Czego chcą przedstawiciele pokolenia Z, jakie są ich preferencje żywieniowe i jak je wykorzystać?

Sztuczna inteligencja                               a posiłki w pracy
Zespół SmartLunch

Sztuczna inteligencja a posiłki w pracy

Innowacje w cateringowej technologii już zachodzą. Roboty i drony dostarczają jedzenie, superkomputery i czaty piszą książki kucharskie oraz komponują posiłki.

Motywowanie pracowników              poprzez świadczenia żywieniowe
Zespół SmartLunch

Motywowanie pracowników poprzez świadczenia żywieniowe

Pracownicy są mniej zmotywowani do pracy niż przed rokiem – takie są ogólne wnioski z kilku raportów badających samopoczucie pracowników oraz działania pracodawców. Co robić?

Automatyzacja i zatrudnienie w przemyśle
Zespół SmartLunch

Automatyzacja i zatrudnienie w przemyśle

Połowa menadżerów z branży produkcyjnej pozytywnie ocenia wpływ automatyzacji i cyfryzacji na rynek pracy. Ponad 80 proc. przedsiębiorstw stale inwestuje w oprogramowania do zarządzania produkcją oraz narzędzia usprawniające ich działalność.

10 inspirujących pomysłów na zdrowe przekąski do pracy
Zespół SmartLunch

10 inspirujących pomysłów na zdrowe przekąski do pracy

Co to są zdrowe przekąski? Jaka jest definicja zdrowej przekąski do pracy? Zdrowa przekąska powinna posiadać odpowiednie proporcje składników odżywczych, takich jak białko, zdrowe tłuszcze, węglowodany złożone oraz cenne składniki odżywcze.