Grupowe posiłki nie tylko dostarczają niezbędnej energii, ale także wpływają na lepszą organizację pracy i zwiększenie lojalności wobec firmy. Pracownicy nie opuszczają miejsca pracy podczas lunchu, dodatkowo integrują się i nawiązują relacje. A Ty płacisz tylko za realnie wykorzystane dofinansowanie. Dodatkowo posiłki pracownicze do 450 zł/mc są zwolnione ze składek ZUS.
W systemie masz łatwy dostęp do historii zamówień, automatycznego rozliczenia cateringu, raportu z podsumowaniem, ocen i komentarzy i innych praktycznych funkcji. To niezwykle innowacyjna oferta na rynku.
Współpraca z zaufanymi restauratorami w Szczecinie oraz na terenie całego kraju pozwala nam oferować Państwu profesjonalny catering dla firm. Do wyboru zróżnicowane menu - domowe obiady, zupy, kanapki, sałatki, przekąski, śniadanie oraz kolacje. Oferujemy dania z różnych rodzajów kuchni od polskiej poprzez potrawy kuchni europejskiej, azjatyckiej, dietetyczne, wegetariańskie i wegańskie. Dzięki współpracy ze sprawdzonymi restauracjami zapewniamy obiady dla firm przygotowywane z wysokiej jakości, starannie wyselekcjonowanych, świeżych składników. Dla naszych stałych Klientów zapewniamy również kompleksowa obsługę cateringową na różnego rodzaju przyjęcia okolicznościowe: imprezy integracyjne, pikniki, eventy firmowe, szkolenia, spotkania firmowe i inne.
Codziennie wspieramy firmy w organizacji żywienia zbiorowego, świadczymy usługi cateringowe dla kilkunastoosobowych, jak i zatrudniających setki osób firm. Dostarczamy obiady dla firm m.in. do zakładów produkcyjnych, firm budowlanych, a także biur i instytucji. Jesteśmy otwarci na propozycje naszych Klientów. Szczegóły zamówienia ustalane są indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy, zbieramy informacje o danej organizacji, tak aby zaoferować catering dopasowany do preferencji smakowych każdego pracownika oraz charakteru wykonywanej przez niego pracy. Zapewniamy konkurencyjne ceny, dowóz i dobre jedzenie.
Swoją ofertę cateringową kierujemy również do pracodawców zobowiązanych na mocy Rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) do zapewnienia nieodpłatnych posiłków regeneracyjnych pracownikom wykonującym pracę o dużym wysiłku energetycznym oraz w trudnych warunkach. Zapewniamy napoje oraz posiłki profilaktyczne spełniające wymagania rozporządzenia, czyli o kaloryczności około 100 kcal, w których skład wchodzi 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek.