Zapewnienie obiadów pracownikom zapewnia im niezbędną energię, co przekłada się większą wydajność w pracy. Dodatkowo grupowe posiłki wpływają na poprawę wizerunku pracodawcy, relacji między pracownikami oraz lepszą organizację pracy.
Jesteśmy otwarci na propozycje naszych partnerów biznesowych. Szczegóły współpracy tj. menu, dostawy, ilość, czas, cena przedstawiciele SmartLunch ustalają indywidualnie z każdym Klientem.
Oferujemy także catering dla firm budowlanych, zakładów produkcyjnych, magazynów i dostawę posiłków regeneracyjnych dla pracowników zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz.U.z dnia 30 maja 1996 r.). Wartość kaloryczna zbilansowanego posiłku profilaktycznego wynosi około 1000 kcal i zawiera 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej jest to zupa z wkładką mięsną lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności i gramaturze.