Catering dla firm Rybnik

Szukasz cateringu, który dostarczy smaczne, pożywne posiłki dla Twoich pracowników. Dobrze trafiłeś. Wspieramy firmy w organizacji żywienia grupowego. Dla naszych Klientów udostępniamy platformę SmartLunch za pomocą, której zamówisz obiady z dowozem z lokalnych restauracji. Codziennie dostarczamy posiłki dla pracowników setek średnich i dużych firm w całym kraju - działamy także w Rybniku.

Proponujemy profesjonalny catering dla firm, obsługujemy zamówienia na lunche, zestawy obiadowe, posiłki regeneracyjne m.in. dla biur, instytucji, fabryk, firm budowlanych i pracujących w terenie. Przy stałych dużych zleceniach oferujemy konkurencyjne ceny, przy zachowaniu wysokiej jakości. Zapewniamy konkurencyjne ceny, dowóz 24/7 i dobre jedzenie.
583 - tyle firm nam zaufało!

Obiady dla pracowników

Dzięki współpracy z różnymi lokalami gastronomicznymi w całej Polsce, możemy zaproponować profesjonalne usługi cateringowe i szerokie menu zróżnicowanych potraw. W ofercie dania kuchni polskiej, europejskiej, azjatyckiej i amerykańskiej. Proponujemy zarówno klasyczne domowe obiady, jak i lekkie sałatki, kanapki, przekąski, a nawet dania fast food. Oferta obejmuje potrawy mięsne oraz wegetariańskie i wegańskie - każdy znajdzie coś dla siebie. W ramach stałej współpracy proponujemy również obsługę cateringową na imprezy integracyjne, szkolenia, spotkania biznesowe, pikniki i inne eventy firmowe. Smaczne obiady dla firm powstają na bazie starannie wyselekcjonowanych, świeżych produktów. Doświadczenie kucharze dbają o niepowtarzalny smak przygotowywanych potraw. Zapewniamy duże porcje.

Zawsze smaczne i na czas

Posiłki dla pracowników dostarczane są w jednorazowych, biodegradowalnych pojemnikach z kompletem sztućców i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach. Każdy posiłek opisany jest imieniem i nazwiskiem zamawiającego. To wszystko sprawia, że pracownicy szybko mogą znaleźć swoje ciepłe jedzenie i cieszyć się przerwą w pracy.


catering dla pracowników
Dofinansowanie posiłków dla pracowników

Najbardziej korzystny benefit na rynku

Obiady w pracy, to najczęściej wykorzystywany przez pracowników benefit? Korzyści są obustronne. Zapewniając obiady pracownicze wpływasz na większą efektywność swojej kadry oraz lepszą organizację pracy, dodatkowo kreujesz wizerunek firmy jako dobrego pracodawcy. Pracownicy jedząc razem integrują się i nawiązują nowe znajomości.

Jako pracodawca ponosisz koszt tylko realnie wykorzystanego dofinansowania do posiłków, gdy pracownika nie ma w pracy, oszczędzasz. Dodatkowo dofinansowanie w kwocie do 450zł/mc zwolnione jest ze składek ZUS. Współpracując z nami na koniec miesiąca otrzymujesz raport z podsumowaniem i fakturę zbiorczą, którą z łatwością zaimportujesz do programu księgowego. Szczegóły odnośnie poszczególnych zamówień w dowolnej chwili sprawdzisz na platformie SmartLunch.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”
Dofinansowanie posiłków dla pracowników

Oferta cateringowa na miarę potrzeb

Doświadczenie we współpracy z firmami z różnych branż, sprawia że jako firma cateringowa rozumiemy jak różne są potrzeby. Na początku przeprowadzamy wywiad na temat danej organizacji, po czym staramy się zaproponować jak najlepsze rozwiązanie dopasowane do oczekiwań pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy. Szczegóły współpracy ustalamy indywidualnie. Nasi Klienci mogą zawsze liczyć na naszą pomoc m.in w zakresi wyboru menu i sposobu dofinansowania oraz na wsparcie IT.


Posiłki regeneracyjne

Jeśli na mocy Rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) masz obowiązek zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne nasza oferta jest również dla Ciebie. Przygotowujemy posiłki zgodnie z wymogami rozporządzenia tj. kaloryczność ok. 1000 kcal oraz skład stanowiący 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej są to energetyczne zupy z wkładką mięsną i pieczywem bądź tzw. drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub gramaturze.

catering dla pracowników