Posiłki dla pracowników dostarczane są w jednorazowych, biodegradowalnych pojemnikach z kompletem sztućców i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach. Każdy posiłek opisany jest imieniem i nazwiskiem zamawiającego. To wszystko sprawia, że pracownicy szybko mogą znaleźć swoje ciepłe jedzenie i cieszyć się przerwą w pracy.
Obiady w pracy, to najczęściej wykorzystywany przez pracowników benefit? Korzyści są obustronne. Zapewniając obiady pracownicze wpływasz na większą efektywność swojej kadry oraz lepszą organizację pracy, dodatkowo kreujesz wizerunek firmy jako dobrego pracodawcy. Pracownicy jedząc razem integrują się i nawiązują nowe znajomości.
Jako pracodawca ponosisz koszt tylko realnie wykorzystanego dofinansowania do posiłków, gdy pracownika nie ma w pracy, oszczędzasz. Dodatkowo dofinansowanie w kwocie do 190 zł/mc zwolnione jest ze składek ZUS. Współpracując z nami na koniec miesiąca otrzymujesz raport z podsumowaniem i fakturę zbiorczą, którą z łatwością zaimportujesz do programu księgowego. Szczegóły odnośnie poszczególnych zamówień w dowolnej chwili sprawdzisz na platformie SmartLunch.
Doświadczenie we współpracy z firmami z różnych branż, sprawia że jako firma cateringowa rozumiemy jak różne są potrzeby. Na początku przeprowadzamy wywiad na temat danej organizacji, po czym staramy się zaproponować jak najlepsze rozwiązanie dopasowane do oczekiwań pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy. Szczegóły współpracy ustalamy indywidualnie. Nasi Klienci mogą zawsze liczyć na naszą pomoc m.in w zakresi wyboru menu i sposobu dofinansowania oraz na wsparcie IT.
Jeśli na mocy Rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) masz obowiązek zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne nasza oferta jest również dla Ciebie. Przygotowujemy posiłki zgodnie z wymogami rozporządzenia tj. kaloryczność ok. 1000 kcal oraz skład stanowiący 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej są to energetyczne zupy z wkładką mięsną i pieczywem bądź tzw. drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub gramaturze.