Grupowe posiłki dla firm zapewniają energię niezbędną do wykonywania pracy, ale także wpływają na efektywność kadry. Pracownicy nie opuszczają miejsca pracy, a jedząc razem integrują się i nawiązują nowe relacje, a Ty kreujesz swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy dbającego o swoich podwładnych.
Ze względu na zróżnicowany profil działalności obsługiwanych przedsiębiorstw jesteśmy elastyczni. Zbieramy informację o danej firmie i pomagamy znaleźć catering firmowy dopasowany do potrzeb organizacji, preferencji smakowych pracowników i rodzaju wykonywanej przez nich pracy. Szczegóły zamówienia ustalane są indywidualnie. Gwarantujemy kompleksowe wsparcie przez cały okres trwania współpracy. Zapewniamy Restauratorom stałe, duże zlecenia, dzięki czemu opłaca się im oferować obiady dla firm w niskich cenach, przy zachowaniu najwyższej wysokiej jakości.
Zapraszamy do współpracy także przedsiębiorców zobowiązanych na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów w do zapewnienia swoim pracownikom nieodpłatnie jednego ciepłego posiłku. Posiłki profilaktyczne otrzymują pracownicy, którzy wykonują wzmożoną pracę fizyczną, pracują w ciężkich warunkach atmosferycznych pod ziemią lub przy usuwaniu skutków klęsk żywiołowych. Zbilansowany posiłek regeneracyjny ma kaloryczność około 1000 kcal, a jego skład stanowi 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów, 15% białek.