Każdego dnia wspieramy firmy w organizacji posiłków dla pracowników, jednocześnie zapewniając szereg korzyści i oszczędność czasu. Pomagamy znaleźć catering dopasowany do potrzeb Państwa organizacji, oczekiwań smakowych i charakteru wykonywanej pracy. Jesteśmy otwarci na propozycje naszych Klientów, szczegóły zamówienia tj. cena, ilość posiłków, menu, kaloryczność, godziny dostawy ustalane są indywidualnie z Państwa przedstawicielem.
Pomagamy Restauratorom znaleźć stałych Klientów, stałość i wielkość zleceń pozwala im lepiej organizować pracę i minimalizować straty dzięki czemu opłaca im się oferować obiady dla firm w niskiej cenie przy zachowaniu wysokiej jakości. Naszych Klientów wspieramy na każdym etapie organizacji żywienia zbiorowego m.in. negocjacjach z restauratorami, układaniu menu, planowaniu dofinansowania. Dodatkowo przez cały okres współpracy zapewniamy pomoc techniczną i działu IT w zakresie obsługi aplikacji oraz SmartBoxów.
Obiady dla pracowników dostarczają energii niezbędnej do wykonywania pracy zarówno fizycznej jak i umysłowej, a jednocześnie podnoszą ich efektywność oraz wpływają na lepsza organizację oraz zwiększenie lojalności podwładnych. Pracownicy jedząc razem integrują się i nawiązują nowe relacje, a w domu nie muszą martwić się o przygotowanie posiłku do pracy.
Użytkownicy aplikacji mogą ocenić każdy otrzymany posiłek, co pozwala firmom cateringowym poznać upodobania zamawiających, a co za tym idzie dbać o jakość proponowanego jedzenia i rozwijać swoją zgodnie z preferencjami Klientów. To niezwykle innowacyjna ofertą na rynku, badania jednoznacznie pokazują, że obiady w pracy, to benefit z którego pracownicy korzystają najczęściej.
Posiłki pracownicze o wartości do 450 zł/mc są zwolnione ze składek ZUS, co przekłada się na oszczędność zamówień. W systemie Klient ma wgląd w całą historię zamówień, automatyczne rozliczenie na koniec miesiąca, raport z podsumowaniem i wiele innych praktycznych funkcji.
Oferta SmartLunch to doskonałe rozwiązanie także dla przedsiębiorców, którzy na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) zobowiązani są zapewnić nieodpłatnie posiłki regeneracyjne pracownikom, którzy wykonują pracę o dużym wysiłku energetycznym bądź w trudnych warunkach. Zapewniamy regeneracyjny catering dla firm budowlanych, produkcyjnych, pracujących w terenie, fabryk, magazynów. Dostarczamy napoje oraz posiłki profilaktyczne, które spełniają warunki określone w rozporządzeniu. Każdy posiłek regeneracyjny ma około 1000 kcal, a jego skład stanowi 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek, najczęściej jest to zupa z wkładką mięsną lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności, które dostarczają energii do pracy i zapewniają regenerację organizmu.