Dostarczamy posiłki wyporcjowane w jednorazowych opakowaniach z kompletem jednorazowych sztućców, przewożone w termoizolacyjnych opakowaniach, dzięki czemu pracownicy otrzymują ciepłe jedzenie.
Codziennie zapewniamy obiady pracownicze i catering dla firm z Katowic i innym miast Śląska tj. Tychy, Mysłowice, Chorzów, Dąbrowa Górnicza, Ruda Śląska, Bytom, Częstochowa, Gliwice, Sosnowiec, Sosnowiec, Bielsko-Biała i inne miejscowości.
Na mocy Rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) osobom wykonującym pracę związaną z wysiłkiem fizycznym lub w trudnych warunkach przysługują nieodpłatne posiłki profilaktyczne. Wartość kaloryczna zbilansowanych obiadów pracowniczych wynosi 100 kcal. Zgodnie z rozporządzeniem ich skład powinien stanowić 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek, dlatego przedsiębiorcy jako posiłek regeneracyjny najczęściej zamawiają zupę z wkładką mięsną i pieczywem lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności. Dostarczamy posiłki regeneracyjne w Krakowie do kilkunastoosobowych, jak i zatrudniających setki osób przedsiębiorstw.