Wszystkie zamówenia pakowane są w jednorazowe, termoaktywne opakowania z kompletem sztućców. Transport odbywa się w specjalnych termoboxach utrzymujących ciepło i zabezpieczających jedzenie. Każdy posiłek opisany jest imieniem i nazwiskiem pracownika, dzięki czemu każdy szybko znajduje swoje dania.
Ze względu na zróżnicowaną specyfikę obsługiwanych branż szczegóły zamówienia ustalamy indywidualnie. Po zebraniu informacji o danej firmie staramy się zaproponować rozwiązanie najlepiej dopasowane do preferencji pracowników i charakteru wykonywanej pracy. Przez cały okres współpracy zapewniamy wsparcie IT oraz doradztwo w zakresie menu bądź dofinansowania. Przy dużych i stałych zleceniach zapewniamy konkurencyjne ceny.
Pracownik z wyprzedzeniem składa zamówienie za pomocą intuicyjnej aplikacji, przez stronę internetową lub interaktywny SmartBox. Zapewniamy możliwość zaplanowania menu na cały tydzień. Kolejno zamówienie trafia do Restauratora, dzięki czemu ten wiele ile porcji poszczególnych dań przygotować, co ogranicza straty. Zamówienie dostarczane jest punktualnie we wskazane miejsce. Pracownicy mają smaczną przerwę. Każdy pracownik może anonimowo ocenić otrzymany posiłek i dodać komentarz. Na koniec miesiąca Restauratorzy otrzymują podsumowanie z analizą wyników.
Obsługujemy różne branże i doskonale wiemy, jak zróżnicowane są potrzeby firm i oczekiwania pracowników. Szczegóły współpracy tj. menu, kaloryczność, czas dostawy, liczba porcji, obsługa cateringowa i inne ustalane są indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy. Staramy się wypracować rozwiązanie dostosowane do preferencji smakowych pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy. Współpracujemy z firmami z Bielsku-Białej oraz innych regionów Polski.
Najedzony pracownik to dobry pracownik. Częściowe lub całościowe dofinansowania do posiłków to najczęściej wykorzystywany benefit. Pracownicy otrzymują pełnowartościowy posiłek, dodatkowo zwiększa się ich lojalność wobec firmy. Jedząc razem integrują się i nawiązują relacje. Firma kreuje na rynku zatrudnienia swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy, dbającego o swoich pracowników. Dodatkowo oszczędzasz, gdy pracownika nie ma w pracy, a dofinansowanie w kwocie do 190 złotych miesięcznie jest zwolnione ze składek ZUS.
Oferujemy szeroki asortyment dań, dlatego każdy Klient znajdzie tutaj coś dla siebie. Menu ustalane jest indywidualnie, dzięki czemu mogą Państwo dostosować je do preferencji pracowników oraz rodzaju wykonywanej pracy. Potrawy przygotowywane przez doświadczonych kucharzy z wysokiej jakości, świeżych, starannie wyselekcjonowanych składników oraz aromatycznych przypraw.
Dzięki temu są smaczne i pożywne, a zarazem odpowiednio zbilansowane pod względem witamin, składników odżywczych i kaloryczności. Spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów.
Dla przedsiębiorców, którzy na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) mają obowiązek zapewnić pracownikom nieodpłatnie pracownikom posiłki regeneracyjne o kaloryczności około 100 kca i zawartości 50-55% węglowodanów, 30-35% białek, 15% tłuszczów. Obiady regeneracyjne przysługują osobom wykonującym prace o wzmożonym wydatku energetycznym oraz pracującym w szczególnie trudnych warunkach.
Dostosowujemy menu do wymagań naszych Klientów. Zapewniamy posiłki z dowozem dla biur, instytucji, firm budowlanych, zakładów przemysłowych, fabryk i innych firm pracujących w trybie jedno i kilku zmianowym. Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi restauracjami. Proponujemy innowacyjną ofertę i konkurencyjne ceny.