Catering dla firm Gdańsk, Gdynia, Sopot - Trójmiasto

Zapewnij swoim pracownikom dostęp do smacznych, zróżnicowanych posiłków. Proponujemy profesjonalne usługi cateringowe, dzięki którym zaoszczędzisz czas i zminimalizujesz koszty. Oferujemy kanapki, sałatki, posiłki regeneracyjne i obiady dla firm.

Udostępniamy Państwu platformę SmartLunch do zamawiania jedzenia. Intuicyjna aplikacja pozwala na szybkie składanie zamówień w sprawdzonych, lokalnych restauracjach. Twoje zamówienie zostanie dostarczone pod wskazane miejsce punktualnie o określonej godzinie przez wybrany catering. Każdego dnia dostarczamy posiłki dla pracowników setek firm w całym kraju. Działamy 7 dni w tygodniu 24h.
Zaufało nam ponad 250 firm!

Posiłki dla pracowników - różnorodne menu

Dzięki współpracy ze sprawdzonymi restauracjami na terenie Trójmiasta (Gdańsk, Gdynia, Sopot) oraz całego kraju możemy zapewnić Państwu profesjonalny catering dla firm. Oferujemy dużą różnorodność potraw w menu. Proponujemy zestawy obiadowe, zupy, kanapki, przekąski, fast food, śniadania, podwieczorki oraz kolacje. Do wyboru tradycyjne domowe obiady kuchni polskiej oraz europejskie i azjatyckie smaki, w ofercie dania mięsne, wegetariańskie i wegańskie. Zapewniamy duże porcje. Potrawy przygotowywane są ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych składników. Doświadczeni kucharze dbają o najwyższą jakość i smak oferowanych dań. Dla naszych Klientów zapewniamy również kompleksowe usługi cateringu na różne imprezy okolicznościowe, spotkania biznesowe, konferencje, bankiety, przerwy kawowe, pikniki i inne eventy firmowe i uroczystości.

Korzyści dla Twojej firmy

Grupowe posiłki to benefit przynoszący korzyści dla obu stron. Pracownicy otrzymują pyszny posiłek, który dostarcza im energii niezbędnej do pracy, jedząc razem integrują się i nawiązują relacje oraz są najedzeni i zadowoleni.

Ty kreujesz swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy, budujesz lojalność i zaangażowanie pracowników oraz zmniejszasz ich rotację. Jako firma ponosisz koszty tylko realnie wykorzystanego dofinansowania, dodatkowo do wysokości 190 zł/mc jest ono zwolnione ze składek ZUS. Pracownicy nie opuszczają miejsca pracy podczas przerwy lunchowej, co wpływa na lepszą organizację pracy. W systemie SmartLunch masz łatwy dostęp do wszelkich informacji, raportu z podsumowaniem, automatycznego rozliczenia oraz możesz wystawić opinie. To niezwykle innowacyjna oferta na rynku benefitów.

Nowoczesny system

Oferujemy kompleksową obsługę cateringowa, współpracujemy z przedsiębiorcami w zakresie codziennego żywienia zbiorowego. Zapewniamy obiady do kilkunastoosobowych jak i zatrudniających setki osób firm. Stałość zleceń pozwala nam oferować konkurencyjne ceny. W trosce o najwyższą jakość usług cateringowych współpracujemy tylko z zaufanymi restauracjami. Ze względu na zróżnicowaną specyfikę obsługiwanych branż szczegóły zlecenia ustalane są indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy, tak aby dopasować ofertę do grupy zawodowej, potrzeb pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy. Zapewniamy elastyczne podejście, jesteśmy otwarci na propozycje naszych Klientów.


Ciepłe obiady dla firm

Posiłki dostarczane są w ekologicznych, jednorazowych opakowaniach, które utrzymują temperaturę i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach, dzięki czemu pracownicy otrzymują świeże, ciepłe i pyszne jedzenie. Każde zamówienie jest opisane, więc każdy szybko i z łatwością znajduje swój posiłek.
pecyfika pracy obsługiwanych firm jest niezwykle różnorodna. Szczegółowe warunki współpracy ustalamy indywidualnie z Państwa przedstawicielem. Jako innowacyjna firma cateringowa zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które będzie jak najlepiej dopasowane do danej firmy, preferencji kulinarnych pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy.

Catering Gdańsk, Gdynia, Sopot - Zapraszamy do współpracy.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”

Posiłki regeneracyjne


Oferujemy również dowóz posiłków regeneracyjnych, na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) pracodawcy zobowiązani są je zapewnić pracownikom wykonującym pracę w trudnych warunkach, na zewnątrz lub związaną z dużym wydatkiem energetyczny. Zapewniamy catering dla pracowników budowlanych, fabryk, magazynów. Przygotowaliśmy specjalne menu regeneracyjne. Są to dania o odpowiedniej wartości odżywczej i kaloryczności około 1000 kcal i stanowią 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej Klienci jako posiłek regeneracyjny zamawiają drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupę z wkładką mięsną.