Grupowe posiłki to benefit przynoszący korzyści dla obu stron. Pracownicy otrzymują pyszny posiłek, który dostarcza im energii niezbędnej do pracy, jedząc razem integrują się i nawiązują relacje oraz są najedzeni i zadowoleni.
Ty kreujesz swój wizerunek jako nowoczesnego pracodawcy, budujesz lojalność i zaangażowanie pracowników oraz zmniejszasz ich rotację. Jako firma ponosisz koszty tylko realnie wykorzystanego dofinansowania, dodatkowo do wysokości 190 zł/mc jest ono zwolnione ze składek ZUS. Pracownicy nie opuszczają miejsca pracy podczas przerwy lunchowej, co wpływa na lepszą organizację pracy. W systemie SmartLunch masz łatwy dostęp do wszelkich informacji, raportu z podsumowaniem, automatycznego rozliczenia oraz możesz wystawić opinie. To niezwykle innowacyjna oferta na rynku benefitów.
Oferujemy kompleksową obsługę cateringowa, współpracujemy z przedsiębiorcami w zakresie codziennego żywienia zbiorowego. Zapewniamy obiady do kilkunastoosobowych jak i zatrudniających setki osób firm. Stałość zleceń pozwala nam oferować konkurencyjne ceny. W trosce o najwyższą jakość usług cateringowych współpracujemy tylko z zaufanymi restauracjami. Ze względu na zróżnicowaną specyfikę obsługiwanych branż szczegóły zlecenia ustalane są indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy, tak aby dopasować ofertę do grupy zawodowej, potrzeb pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy. Zapewniamy elastyczne podejście, jesteśmy otwarci na propozycje naszych Klientów.
Posiłki dostarczane są w ekologicznych, jednorazowych opakowaniach, które utrzymują temperaturę i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach, dzięki czemu pracownicy otrzymują świeże, ciepłe i pyszne jedzenie. Każde zamówienie jest opisane, więc każdy szybko i z łatwością znajduje swój posiłek.
pecyfika pracy obsługiwanych firm jest niezwykle różnorodna. Szczegółowe warunki współpracy ustalamy indywidualnie z Państwa przedstawicielem. Jako innowacyjna firma cateringowa zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie, które będzie jak najlepiej dopasowane do danej firmy, preferencji kulinarnych pracowników oraz charakteru wykonywanej przez nich pracy.
Catering Gdańsk, Gdynia, Sopot - Zapraszamy do współpracy.
Oferujemy również dowóz posiłków regeneracyjnych, na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) pracodawcy zobowiązani są je zapewnić pracownikom wykonującym pracę w trudnych warunkach, na zewnątrz lub związaną z dużym wydatkiem energetyczny. Zapewniamy catering dla pracowników budowlanych, fabryk, magazynów. Przygotowaliśmy specjalne menu regeneracyjne. Są to dania o odpowiedniej wartości odżywczej i kaloryczności około 1000 kcal i stanowią 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Najczęściej Klienci jako posiłek regeneracyjny zamawiają drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupę z wkładką mięsną.