Obiady domowe Łódź

Jedzenie w pracy? Nie przynoś go z domu, możesz zamówić online! Zapewnij swoim pracownikom catering z restauracji, które współpracują ze SmartLunch.
583 - tyle firm nam zaufało!

Obiady dla pracowników

Gotówka to przeżytek, tylko szybki przelew

Ze strony internetowej lub aplikacji SmartLunch można zamawiać codziennie lub w poniedziałek na cały tydzień. W celu bezproblemowego korzystania nasza strona jest tak prosta, że działa nawet mimo przestarzałej przeglądarki. Zapłacić możesz albo przez szybki przelew np. blikiem albo przez potrącenie z wypłaty. Gotówka nie będzie ci już potrzebna. Mimo konieczności rejestracji wszystko jest intuicyjne i proste. Zamów już dziś! Restauratorzy współpracujący ze SmartLunch w łódzkich lokalach oferują różne pyszne potrawy: zupy, surówki, ale także tradycyjne danie: kotlet mielony z ziemniakami i surówką.

Restauratorzy wiedzą, jak dobrać menu ze swojej restauracji

Z nami Twój pracownik - wartościowy posiłek (pierogi z mięsem, schab i ziemniaki, naleśniki) może mieć każdego dnia w pracy - wystarczy, że kliknie przycisk "zamów", szybki przelew i gotowe.

Długie godziny otwarcia zakładu - to nieważne!

Na naszej stronie znajdziesz pyszne jedzenie. Każdy lokal, który współpracuje ze SmartLunch proponuje zdrowy obiad. W ramach naszej usługi cateringowej polecamy obiad z kuchni polskiej, europejskiej i azjatyckiej. Duża liczba zamówień to pierogi ruskie. Smaczne dania na wynos, które trafiają do pracowników dostarczą siły niezbędnej do wykonania codziennej pracy. Zamówienia są banalnie proste Zamówienia z naszej restauracji jest realizowane online, można się zalogować numerem telefonu i nie ma znaczenia minimalna wartość zamówienia. Co więcej, nie musisz więcej się martwić, że gotówka w twoim portfelu jest niewystarczająca, wystarczy, że wykonasz szybki przelew i możesz czekać na swoje zamówienie. Zapewniając grupowe obiady domowe pracownicze na wynos nie tylko zwiększasz efektywność pracowników, ale także wpływasz na lepszą organizację pracy.

Domowe obiady to także integracja

Zamówienia z dowozem na miejsce sprawia, że wszyscy pracownicy jedzą swoje dania wspólnie w tym samym czasie i nie muszą opuszczać siedziby firmy, żeby wyjść do restauracji i zjeść. Pracownicy nawiązują lepsze relacje i się integrują, przerwy lunchowe nie są nadużywane. Usługa SmartLunch to praktyczny benefit dla pracowników, który dodatkowo wpływa na poprawę konkurencyjności pracodawcy na rynku pracy - jedzenie to bardzo atrakcyjny benefit. Usługa pośrednio wspiera proces rekrutacyjny poprzez pozytywny wpływ na atrakcyjność miejsca pracy. Ponadto, przecież każdy lubi dobrze zjeść. Nasza usługa to nie tylko posiłki dostarczane bezpośrednio do miejsca pracy (bez znaczenia są godziny otwarcia firmy) ale także świeże i pyszne potrawy na dowóz na każdą okazję: bankiety, konferencje, imprezy okolicznościowe, np. integracyjne, spotkania biznesowe, pikniki i inne uroczystości. Zamówienie może być przeznaczone dla gości. Menu wybierane jest indywidualnie, dzięki czemu z łatwością dopasujesz obiad do potrzeb pracowników oraz charakteru wykonywanej pracy. Zapewniamy elastyczne podejście, jesteśmy otwarci na propozycje naszych Klientów. Restauracja może być zaproponowana przez firmę, która chce podjąć współpracę. Zamówienia ze smartlunch są bezpieczne nawet w pandemii - gotówka nie jest potrzebna Posiłki zapakowane są w specjalne jednorazowe pojemniki, szczelnie zamknięte oraz opisane imieniem i nazwiskiem pracownika, który zamówił świeży i pyszny posiłek. Nie musisz się więc obawiać bakterii ani tego, że ktoś przez przypadek zabierze twój obiad. Dodajemy także sztućce, a zamówienia dowożone są w termoboksach. ‍Usługa SmartLunch w Łodzi i całym województwie łódzkim zapewnia profesjonalną obsługę. Restauracja gwarantuje rotacyjne menu, żeby pracownicy nie musieli bez przerwy jeść tych samych potraw. Ceny są przystępne, co przekłada się na oszczędności w organizacji procesu żywienia w firmie.
Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”