Pełnowartościowe, smaczne posiłki nie tylko wpływają na zwiększenie wydajności pracy. Podnoszą lojalność, integrują pracowników i wpływają na lepszą organizację pracy.
Pora dostawy posiłków dostosowana jest do wymagań klienta, pracownicy nie muszą opuszczać siedziby firmy, zamówienia dowożone są w wyznaczone miejsce, dzięki czemu przerwy lunchowe nie są nadużywane. To niezwykle praktyczny benefit dla wszystkich firm.
Zamówienia można składać do wieczora dnia poprzedzającego dostawę. Pracownicy mogą więc wybrać ten lunch z naszej oferty, na który akurat mają ochotę.
Wszyscy pracownicy są zadowoleni.
W ofercie smaczne jedzenie: obiady domowe, posiłki kuchni polskiej, europejskiej i azjatyckiej, a także potrawy dla osób na diecie. Proponujemy dania mięsne, wegetariańskie oraz wegańskie. Znajdziesz tutaj tradycyjne zestawy obiadowe, dania mięsne (ziemniaki + surówka + kotlet, schab, gulasz lub inne mięso) rybne, sałatki, przekąski, zupy, pierogi, naleśniki, makaron z sosem, szybki lunch.
Wszystkie potrawy dla firm przygotowywane są ze starannie wyselekcjonowanych, świeżych składników.
Doświadczeni kucharze dbają o najwyższą jakość i niepowtarzalny smak przygotowywanego jedzenia. Zapewnij swoim pracownikom doskonały catering złożony z najwyższej jakości posiłków!
Nie rezygnuj z zamówień ze SmartLunch, zajmiemy się pełną obsługą!
Do przygotowania potraw wykorzystywane są tylko starannie wyselekcjonowane, świeże składniki oraz aromatyczne przyprawy.
Jedzenie dla firm zapakowane jest w specjalne, jednorazowe opakowania, posiadające odpowiednia atesty.
Dostarczamy obiady pracownicze zarówno do firm w Warszawie na terenie wszystkich dzielnic tj. Śródmieście, Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga Południe, Praga Północ, Rembertów, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz, jak i w każde miejsce w Polsce. Dbamy, aby posiłki były ciepłe i świeże, dzięki temu proponujemy wyśmienite jedzenie.
Catering dla firm Warszawa - Zapraszamy do współpracy.
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów w niektórych przypadkach zobowiązuje pracodawców do zapewnienia nieodpłatnie jednego ciepłego posiłku. Przysługują one pracownikom wykonujących wzmożoną pracę fizyczną, pracujących w ciężkich warunkach atmosferycznych (zarówno w bardzo wysokich, jak i niskich temperaturach), pod ziemią lub przy usuwaniu skutków klęsk żywiołowych. Zbilansowany posiłek profilaktyczny najczęściej powinien być syty i smaczny i zawierać 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów, 15% białek, a jego wartość kaloryczna powinna wynosić 1000 kcal.