Catering dla firm Warszawa

Chcesz zapewnić swoim pracownikom smaczne, pełnowartościowe posiłki? Dobrze trafiłeś! Organizujemy profesjonalny catering dla firm, codziennie dostarczamy pełnowartościowe posiłki regeneracyjne i obiady dla pracowników.

Za pośrednictwem ekranu dotykowego lub strony internetowej składasz zamówienie, które zostanie dostarczone przez wybraną restaurację pod wskazany adres o określonej porze dnia i nocy. Obiady dla pracowników to najlepsze rozwiązanie, benefit korzystny dla każdej ze stron.
Zaufało nam ponad 445 firm!

Obiady dla pracowników

Każdego dnia dostarczamy pyszne posiłki dla pracowników do setek firm w całej Polsce. Oferujemy szeroki wybór dań, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie. Jesteśmy otwarci na Państwa propozycje, menu ustalane jest z Klientem, tak aby obiady były dopasowane do indywidualnych potrzeb, charakteru pracy, preferencji pracowników, a także pod względem kaloryczności, a w przypadku posiłków regeneracyjnych, także do wymagań prawnych. W ramach współpracy zapewniamy kompleksową obsługę cateringową na każdą okazję, m.in. na przyjęcia okolicznościowe, bankiety, konferencje, spotkania biznesowe, imprezy integracyjne i inne uroczystości i eventy firmowe. W trosce o jakość dostarczanych obiadów dla firm, jako nowoczesna firma cateringowa współpracujemy tylko ze sprawdzonymi restauracjami na terenie Warszawy oraz całego kraju. Swoją innowacyjną ofertę kierujemy do firm, biur, instytucji, ale także właścicieli fabryk, firm budowlanych i innych przedsiębiorców. Działamy 7 dni w tygodniu, dzięki czemu nie muszą się Państwo martwić o dostarczenie posiłków dla pracowników w godzinach wieczornych, jeśli firma działa w trybie kilku zmianowym. Stałość zleceń sprawia, że jesteśmy w stanie oferować konkurencyjne ceny, przy zachowaniu najwyższej jakości. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów, szczegóły zamówienia ustalamy indywidualnie, dostosowując do ich potrzeb menu, czas dostawy, ilość, bilans kaloryczny i inne detale. Dzięki Smartlunch oszczędzasz czas i minimalizujesz koszty.

Lepsza organizacja czasu pracy

Pełnowartościowy, smaczny posiłek nie tylko wpływa na zwiększenie wydajności pracy. Dodatkowo podnosi lojalność, integruje pracowników i wpływa na lepszą organizację pracy. Pora dostawy posiłków dostosowana jest do wymagań klienta, pracownicy nie muszą opuszczać siedziby firmy, dzięki czemu przerwy lunchowe nie są nadużywane. To niezwykle praktyczny benefit dla wszystkich firm. Wszyscy są zadowoleni.

Szeroka oferta cateringowa

W ofercie domowe obiady, dania kuchni polskiej, europejskiej i azjatyckiej, a także potrawy dla osób na diecie. Proponujemy dania mięsne, wegetariańskie oraz wegańskie. Znajdziesz tutaj tradycyjne zestawy obiadowe, dania mięsne (ziemniaki + surówka + kotlet, schab, gulasz lub inne mięso) rybne, sałatki, przekąski, zupy, pierogi, naleśniki, makaron z sosem. Wszystkie potrawy przygotowywane są ze starannie wyselekcjonowanych, świeżych składników. Doświadczeni kucharze dbają o najwyższą jakość i niepowtarzalny smak przygotowywanego jedzenia.

Do przygotowania potraw wykorzystywane są tylko starannie wyselekcjonowane, świeże składniki oraz aromatyczne przyprawy. Zapakowane w specjalne, jednorazowe opakowania, posiadające odpowiednia atesty. Dostarczamy obiady pracownicze zarówno do firm w Warszawie na terenie wszystkich dzielnic tj. Śródmieście, Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga Południe, Praga Północ, Rembertów, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz, jak i w każde miejsce w Polsce. Dbamy, aby posiłki były ciepłe i świeże.

Catering Warszawa - Zapraszamy do współpracy.

Fotografia portretowa - Krystian Irasiak
Krystian Irasiak, Dyrektor HR, HUF Polska
"W branży automotive kwestia raportowania i statystyk jest dla nas bardzo ważna. Rozwiązanie SmartLunch perfekcyjnie wpisuje się w nasze wymagania, ponieważ koszty SmartLunch “podążają” za obecnością pracowników w firmie. Jeżeli mamy przestój letni i dużo urlopów, to koszty SmartLunch spadają. Kiedy pracujemy “pełną parą” koszty SmartLunch rosną, ale jest to poziom adekwatny do poziomu wzrostu sprzedaży. "
Fotografia portretowa - Szymon Oszczydłowski
Szymon Oszczudłowski, Board Assistant, AR Packaging
"Cenię to, że SmartLunch jest bardzo prosty. Korzystanie z kiosku elektronicznego, w którym po przyłożeniu karty, dosłownie w sekundę można zamówić obiad jest bardzo wygodne dla pracowników produkcyjnych. Do tego aplikacja w telefonie, strona internetowa. Elastyczność Waszego rozwiązania zadecydowała o naszym wyborze."
Fotografia portretowa - Adrian Wycisk
Adrian Wycisk, Dyrektor, Członek Zarządu, Henkel Polska Operations Sp. z O.O.
“Wprowadzenie SmartLunch zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.”
Fotografia portretowa - Tomasz Kołodziej
Tomasz Kołodziej, Kierownik Działu Administracji Medana S.A.
“Epidemia wywróciła świat do góry nogami. W tak trudnym czasie rzetelna współpraca jest na wagę złota. SmartLunch nie zawiódł nas i wciąż dowozi posiłki dla naszych pracowników. Jedzenie jest odpowiednio zapakowane, a dostawca zawsze ma na sobie maseczkę i rękawiczki. Cieszymy się, że nasi pracownicy mają dostęp do bezpiecznych posiłków.”
Fotografia portretowa - Dorota Wiśniewska
Dorota Wiśniewska, Dyrektor Biura Administracji, PKP Energetyka
“Dzięki doświadczeniu SmartLunch w organizacji posiłków, PKP Energetyka S.A. zapewniła pracownikom wysoki komfort ich pracy w trudnym okresie pandemii. Starania firmy spełniły nasze oczekiwania. Rekomendujemy firmę SmartLunch jako specjalistę w branży żywienia pracowników.”

Posiłki regeneracyjne

Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów w niektórych przypadkach zobowiązuje pracodawców do zapewnienia nieodpłatnie jednego ciepłego posiłku. Przysługują one pracownikom wykonujących wzmożoną pracę fizyczną, pracujących w ciężkich warunkach atmosferycznych (zarówno w bardzo wysokich, jak i niskich temperaturach), pod ziemią lub przy usuwaniu skutków klęsk żywiołowych. Zbilansowany posiłek profilaktyczny najczęściej powinien być syty i smaczny i zawierać 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów, 15% białek, a jego wartość kaloryczna powinna wynosić 1000 kcal.