Kompendium wiedzy w jednym miejscu. Ten poradnik jest jak usługa świadczona przez Smart Lunch - praktyczny, kompleksowy i do tego ładnie zapakowany. Patrzę z punktu widzenia nie tylko Pracodawcy zajmującego się zawodowo benefitami pracowniczymi ale także biegaczki - wiem jak ważna jest jakość oraz regularność posiłków.
Dbanie o zdrową dietę naszych zabieganych pracowników poprzez zapewnianie im smacznych, zbilansowanych posiłków jest jednym z prostszych, a jednocześnie skuteczniejszych metod. Każdy, kto odpowiada za politykę personalną powinien wiedzieć jak się do tego zabrać tak, aby efekty były odpowiednie, zarówno dla pracowników, jaki i budżetu firmy. Poradnik przygotowany przez SmartLunch zawiera szereg praktycznych wskazówek, które pomagają podjąć właściwe decyzje i zaplanować działania.
Kiedy przeczytałam poradnik „Organizacja posiłków w firmie od A do Z” zobaczyłam, że mam w ręku doskonałe narzędzie, które poprowadzi mnie krok po kroku, jak wdrożyć program posiłków w organizacji. Autorzy zwracają uwagę zarówno na plusy jak i minusy poszczególnych rozwiązań, a także koszty, logistykę i aspekty prawne na które koniecznie należy zwrócić uwagę. Szczerze polecam poradnik wszystkim managerom HR i właścicielom firm, którzy zastanawiają się nad wprowadzeniem takich rozwiązań w swojej organizacji.
Organizacja wartościowych posiłków dla pracowników stanowi nie lada wyzwanie dla każdego pracodawcy. Na rynku istnieje wiele rozwiązań, które można obecnie zastosować. Jednak mnogość przepisów związanych z wprowadzeniem posiłków pracowniczych w organizacji nierzadko może powodować niewłaściwe wybory. Poradnik SmartLunch to naprawdę świetne źródło wiedzy o organizacji posiłków w miejscu pracy dla każdego pracownika działu HR.