W tej sekcji przedstawiamy informacje oraz cenne porady dotyczące żywienia zbiorowego w dużych firmach. To duże wyzwanie organizacyjne i logistyczne. Współcześnie wiele firm wie, że o pracowników trzeba dbać i dlatego zapewnia im obiady lub drugie śniadanie w pracy bądź częściowo je finansuje.
Brak porządku i przeterminowane jedzenie to niestety nie jedyne problemy z firmową lodówką. Inny kłopot to jedzenie - widmo, czyli znikające zapasy pracowników i pracowniczek.
Ponad 90% pytanych managerów i managerek zgadza się, że wdrożenie do firmy SmartLunch wpływa pozytywnie na zdrowie pracowników i pracowniczek.
O tym, jak skutecznie motywować pracowników pisaliśmy już wielokrotnie, ale temat wciąż nie traci na aktualności. Tym razem odpowiemy na pytanie: czym właściwie jest motywowanie?
Wdrożenie do firmy platformy SmartLunch wiąże się z wygodą zamawiania posiłków nie tylko dla pracowników i pracownic, ale przede wszystkim dla osób odpowiedzialnych za zorganizowanie wyżywienia w miejscu pracy.
Współpracujemy z dwustu pięćdziesięcioma firmami, a w każdej z nich możemy liczyć na organizacyjną pomoc pracownika, który jest opiekunem naszej platformy.